Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysiana

Szukam rodziny zastepczej na kilka miesiecy

Polecane posty

Gość niania idealna
hej. mogę Ci pomoc . podaj swojego maila

Gość gość
No i jak dziewczyny,dogadalyscie sie juz ? Czy nadal szukasz pomocy? Mialabym ewentualnie pewna propozycje dla Ciebie i dziecka.....napewno nie zostawiaj go w zadnym domu dziecka,potem mozesz nie odzyskac malucha....

Gość gość
Hej dziewczyny znalazlyscie jakies wyjscie? Mam ewentualnie propozycje,ale napewno nie zostawiaj dziecka w zadnym domu dziecka,mozesz potem nie odzyskac malca....

Gość gość
Żal dziewczyny, ojciec tylko na papierku a dziewczyna z dzieckiem się tuła, chory kraj, a takiego tatuska to bym wykastrowala, ma w d***e co się z dzieckiem dzieje.

Gość mamadwóchdziewczynek
Jestem pod wrażeniem, że na forum, wśród obcych ludzi można uzyskać pomoc i wsparcie. Dziewczyny - jesteście super, na prawdę... A kraj rzeczywiście chory, niestety sama coraz częściej spotykam podobne sytuacje - ludzie bez pracy, bez pomocy, bez środków do życia...

Gość kwiat00000
ja sie nim zaopiekuje... mieszkam w uk

Gość Marysiana
moj email kasendram@gmail.com piszcie dziewczyny na emaila

Gość Marysiana
szukam pracy jakiejs opieki wraz z dzieckiem,ale jesli macie takze inne propozycje chetnie wyslucham,to prawda cieplejsze slowo uzyskalam tu od obcych ludzi niz od najblizszych

Gość gość
Rybka, nie ufaj wszystkim za bardzo. Prosze, nie zostawiaj dziecka z obcymi ludzmi. Tu na forum beda mili, pomocni ale nigdy tak naprawde nie wiesz co bedzie sie dzialo z Twoim synkiem.

Gość Davina82
szukam rodziny zastepczej dla dziecka, chlopczyk 10lat-tymczasowo na 2 miesiace co dwa lub trzy miesiace do dluzszej wspolpracy. Zapewnie dziecku 100% utrzymanie. Po prostu nie mam go z kim zostawiac. Raz juz go stracilam (byl porwany przez ojca i wywieziony do usa) stracilam majatek zeby go sciagnac, ale kiedys trzeba oddac. Potrzebuje ok roku na wyjazdy aby stanac na nogi. Jestesmy normalni zadna patologia.Ale nie mamy gdzie mieszkac, nie mam za co wynajac mieszkania i zostalo jeszcze troche dlugow do splacenia. Jezdze do pracy do niemiec aby jakos wyjsc z dlugow. Jest mi ciezko, nie mamy nikogo. Nie chce isc do sadow ani opieki ani tym podobne bo boje sie ze moge stracic dziecko.