Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta454

Mój problem z uczuciem do męża

Polecane posty

Gość samanta454

Kochani musze Wam się wygadac bo ja już nie wiem co jest nie tak...Mam męża jestesmy malzenstwem ponad rok a razem jestesmy cztery lata..i mam problem kocham Go ale problem polega na tym ze denerwuje mnie to jak jedzie gdzies np co powinno zajac mu pol godziny a wraca po dwoch ..wiem ze nie spotyka sie wtedy z nikim bo np jest po pracy w roboczych ubraniach itd wiadomo jak wyglada facet po pracach fizycznych...a jednak robie mu w domu awantury za to ze sie z kims zagadal, ze nie napisal lub nie zadzwonil ze bedzie pozniej,nie potrafie powstrzymac nerwow krzycze jak przyjedzie a nawet placze...meczy juz mnie to bo na drugi dzien wiem ze wyolbrzymiam sprawe , i tak za kazdym razem jest...a przed mezem bylam tez w powaznym zwiazku i nie bylam taka dla tamtego...pomozcie przez co tak jest

Gość gość
faceci bywają tacy roztargnieni niestety. nie mają poczucia czasu. zamiast awantury musisz wyczuć jakis odpowiedni moment i na spokojnie powiedzieć dlaczego to dla Ciebie ważne. ale musisz to mówić tak jakbyś go nie oskarżała o nic. od razu spytaj czy jest w Tobie coś co on by chciał zmienić. Poprowadź to jak taką rozmowę o WAS.

Gość samanta454
dodam jeszcze ze smutne jest dla mnie tez to ze mnie np do 21 moze nie byc w domu i on nie powie kiedy przyjade itd wystarczy ze wie gdzie jestem i wtedy moge siedziec mam wrazenie do nocy , ja jezdze wrzedzie z dzieckiem bo mamy 2letnie dziecko..nawet ostatnio byla takja sytuacja ze bylam z mala u moich rodzicow a on dzwonil czy cos kupic bo jedzie z pracy a ja powiedzialam ze skoro tak to ja tez juz jade a on na to; nie spiesz sie kochanie wrocisz kiedy bedziesz chciala..mam wraznie ze on nie potrzebuje spedzac ze mna czzsu czuje sie z tym smutno i zle

Gość samanta454
prosze wypowiedzcie sie w moim temacie