Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia z niemowlakiem

Polecane posty

Gość gość

Mam 3-miesięcznego synka, od października idę zaocznie na studia, kierunek prawo czyli dość wymagający kierunek i ostatnio zaczęły mnie nachodzić myśli czy poradzę sobie z takim małym dzieckiem? Jak wygląda studiowanie z takim maluchem, da się to pogodzić czy to zależy od tego czy dziecko jest spokojne?

Gość mama40
moja córka miała osiem tygodni jak zaczęłam studia, jeździłam co drugi wekend , a czasami w każdy przez trzy lata, nie powiem ciężko było ale się opłacało. Zaczynaj, bo potem będziesz żałowała. Abyś miała kogoś kto w tym czasie poświeci cały swój czas dziecku, u mnie była to Mama i mąż.

Gość gość
da się to pogodzić czy to zależy od tego czy dziecko jest spokojne? ******************Jesteś niedorozwinieta umysłowo?

Gość gość
Mam do pomocy męża, rodziców i teściów więc jest bardzo dobrze :) nie zaczęłam tego tematu żeby ludzie pisali takie komentarze, jak ci się nie podoba po co odpowiadasz na moje pytanie. Znam przypadek że dziewczyna nie mogła zostawić dziecka nawet na chwilę i w grę nie wchodziły ani studia ani praca nawet do kibla wyjść był problem bo dziecko płakało a jak skończyło 3 miesiące przestało wogóle spać w ciągu dnia i ciężko było cokolwiek zrobić, więc moje pytanie nie jest bezpodstawne. Mama40 co studiowałaś?

Ja za rok też chcę iść na studia - dietetyka. Rodzę teraz w październiku, rok z maluszkiem, a później będzie ciężko, ale jak nie teraz to chyba nigdy. Im później, tym mniej się chce. A zawód ważna rzecz.

Gość gość
Znam to siedzę z maluszkiem te trzy miesiące w domu i tak mi się fajnie z nim spędza czas, że coraz mniej mam ochotę na studia ale wiem że muszę i jak zacznę to ochota wróci.