Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abbbblah

Chciaa przyjaźni a teraz chce związku

Polecane posty

Gość abbbblah

Opowiem krótko. Znamy się ok roku czasu. W sumie dla mnie była kimś wyjątkowym od początku. Na starcie zapowiadało się na szczęśliwy związek, ale jedna po jej delikatnym wycofywaniu się prześliśmy na stopę koleżeńską, mimo, że ona wiedziała że chce czegoś więcej. Po ok pół roku takich dziwnych relacji wyznałem jej co czuję. Poważna rozmowa i wnioski tego typy, że bardzo mnie lubi, ale to wszystko co może mi zaoferować. Chciała się chociaż czasem spotkać, pogadać. Ja natomiast powiedziałem, że z naszego kontaktu nici i poszedłem w swoją stronę. Po ok 2 tyg od rozmowy chciała się spotkać, powiedziała że podjęła złą decyzję, że z jakiegoś powodu wzbraniała się przed związkiem ale chce ze mną stworzyć coś trwałego, poważnego. Wiem, że kiedy ją pocałowałem była szczęśliwa... Ale czy to możliwe, że w takiej sprawie może być zmiana decyzji o 180 stopni? Nie wiem juz jak na to patrzeć, co myśleć...

Gość gość
tymczasowo nie ma nikogo lepszego

Gość abbbblah
Dodam, że nie jest to dziewczyna która obraca facetami co miesiąc innym. Dziś mamy porozmawiać a ja sam się w tym już gubię.

Gość gość
ona się boi że nie może ci wierzyć, może nie ma do tego powodu.. ale tak jest..

Gość gość
boi się że możesz ją skrzywdzić, ma za sobą nie miłe przeżycia.. może udaje rozchwytywaną ale tak naprawdę to wrażliwa i skrzydzona osoba, nie ufna wobec ludzi.. może teraz do niej dotarło że uciekając nie obroni się przed światem, ze zostanie sama.

Gość abbbblah
Ma za sobą chyba 2 poważne związki gdzie facet zawinił. Chciałbym żeby to była przyczyna. Dla mnie jest pierwszą osobą w życiu na której mi zależy, mimo że mam 24 lata.

Gość gość
moze nie chce stracic kontaktu z toba !

Gość gość
wiem co mówie, nie rezygnuj

Gość abbbblah
Jem kupe! :classic_cool:

Gość abbbblah
Kiedy wczoraj jej napisałem, że chce jeszcze porozmawiać apropo naszej rozmowy napisała, że się boi że powiem to czego nie chce usłyszeć :( Kruchy lód ale chyba kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ?

Gość gość
dostała odpowiedź od innego kolesia, że nici:D więc, pochyliła się ponownie nad Twoją ofertą:P

Gość gość
a ja B D J Q P

Gość gość
Moze boi się że dasz jej kopa w d*pe... musisz mówic jej to co chcesz ale małymi kroczkami.. na początku nic, daj jej sie domyslac, potem coraz silniej, az sama nie bedzie mogla sie doczekac az sama sie nie zdziwi..