Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiemalahgutbuy

mam juz dosyc

Polecane posty

czesc pisze do was bo chce poznac zdanie osb postaronnych, sprawa jest tego typu ze ktos ostatnio napisalm mi smsa anonimowego ze moj maz mnie zdradza... malo to ze nie z jedna ale z wieloma-nie to ze naraz ale ze mial kontakt moj maz jest selekcjonerem w klubie w naszym miescie gdzie wszyscy nas znaja, choidzilismy tam do liceum , nie ma soboty zeby nie bylo kilkunastu osob znajomych...a tu ktos mi takiego smsa pisze zadnych konkretow tylko takie co by do kazdego faceta pasowaly-ze lubi jak mu sie robi ustami, ze lubi szczuple dziewczyny i dlugie wlosy itd. ni uwierzylam ale sie w****ilam starsznie i nie moge o tym zapomniec

napisze jeszcze ze ten ktos pisal ze to jest jego numer tel ze ma tylko taki, po czym numer od tamtej pory niest nieaktywny - wiec juz to jest klamstwo

Gość Kubus Muchatek
do mnie napisano anonimowego smsa ze moja zona jest d****a w nocnym klubie go-go wsio byloby ok gdyby nie fakt ze w nocy sypia razem ze mna w lozku

on ma sporo wrogow, nie ma w sumie imprezy zeby ktos od niego w ryj nie dostal ale musialby byc kompletnym idiotą zeby robic takie rzeczy gdzie od razu 50 osob by mi o tym powiedzialo, ale jednak bol pozostał

nie daje mi to spokoju ciagle mu o tym gadam ze sie kurwi itd a on mowi ze juz nie wytrzymuje tego sluchania

Hm to jest tylko anonim, nie znasz tej osoby może ktoś robi sobie takie "głupie żarty". Myślę że powinnaś się zastanowić czy Twój mąż byłby zdolny do zdrady, może zacznij nawet z nim rozmawiać na ten temat, jeśli zauważyłaś jakieś nie typowe zachowanie męża. Ja nie mam męża, ale kiedyś też dostałam takiego anonima, u mnie to się sprawdziło, małe miasto wszyscy wszystko widzą może dlatego, gdy mu go pokazałam zorientowałam się że coś jest nie tak, dziwnie zaczął się zachowywać, pokazałam mu swoim zachowaniem że to zignorowałam, jednak "po cichu" układałam sobie wszystko w całość, i w końcu jak każdy romans wyszło wszystko na jaw. Jeśli Twój mąż nie zmienił się, nie traktuję Cię inaczej, może po prostu nie przejmuj się tymi anonimami

dziekuje za odp moj maz moze i wyglada na maczo ale w rzeczywistosci jest zupelnie inny... i ja w to nie wierze zreszta to byly takie glupoty ze az wstyd przytaczac ale sie w****ilam starsznie-kazda kobieta by sie wkurzyla jakby robil takie rzeczy to mysle ze juz dawno byl dsoatla takiego anonima i to pewnie z raz w tygodniu nie wiem czemu ludzie sa tacy podli...jak mozna zrobic komus takie swinstwo? dodam ze jest bardzo przystojnym facetem i moze sie podobac nie jednej

myślę że to z zazdrości :) może powiedz o tym mężowi? Bo nie potrzebnie się tym zadręczasz a w końcu sama najlepiej znasz swojego męza

Gość Kasiaaa28
Robilam mu ostatkio loda w kiblu.

zla123 ja od razu sie na niego rzucila jak tylko przeczytalam tego smsa i dostal w ryj z 5 razy- az był w szoku bo nie wiedzail o co chodzi oczywiscie powiedzial ze to absolutna bzdura i ze nie ma pojecia kto to napisal a ja pare dni p tym napisalam do niego z internetu podajac sie niby za ta dziewczyne ale nie napisal nic co by wskazywalo na to ze mnie zdradza-pisal do niej tylko ze niech sie przedstawi skora ja r****ł! hehe i tyle jakby to mialo miejsce to chyba by wiedzial z kim ma do czynienia

kasiu wiem mowil mi i poweidzial ze slabo ciagniesz

Gość wiśnióweczka
Odpuść sobie, to na pewno celowe działanie kogoś życzliwego - żeby Ciebie podenerwować, może między Wami coś zburzyć... mój mąż kiedyś przyznał mi się, że dostał sms-y, że ja go zdradzam. Kiedy zlekceważył miał nawet telefon od "życzliwej koleżanki" ponoć naszej wspólnej, która "nie mogła już na to patrzeć" ;-( mąż zwyzywał ją przez telefon, powiedział że nie życzy sobie żeby ktoś obrażał jego żonę i nie życzy sobie żadnych telefonów. Powiedział mi po czasie dłuższym, w rozmowie. Widocznie ktoś chciał nam namieszać w małżeństwie...

Gość Kasiaaa28
Kurcze a myslalam ze jestem pierwsza lodziara w kraju :( Komu pociagnac?

włąsnie tu podobno tez moja znajoma dala numer.... ach co za k******o na tym swiecie a i jeszcze dodam ze jak ja odpisalam na tego smsa to ta osoba pisal z 20 minut jakby nad odpowiedzia mysłało z 5 osób

włąsnie ta osoba-przepraszam za wulgaryzmy-pisala ze obciagala mu w kiblu na tej wlasnie imprezie ze on sie caluje w dziewczynami, przytula k***a jak to przeczytaklam myslalam ze umre ja znam mojego meza nie od dzisiaj i wiem ze co jak co ale czegos takiego by nigdy nie zrobil

czy miał ktos podobna sytuacje???? i jak sie skonczyła?