Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile może dostać samotna matka od panstwa

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi ile może dostać z mopsu i innych urzędów .Jestem ojcem dwu letniego dziecka .Mam przysadzone alimenty w kwocie 600 zl a mojej eks ciągle jest mało Chciałem się dowiedzieć czy przysługuje jej jakaś kasa dodatkowa z urzędu( mieszka z rodzicami) bo jej rodzinka pracuje w mopsie to coś dostaje. Nie mam łatwej sytuacji materialnej teraz chciała żebym dał na szczepionki ponad 200zł powiedzialem jej ze nie w tym miesiacu to mi napisała ze jestem CH.. i sknerus .Ze nie bede go widywał, ze ona może pozbawić się do srodkow do życia .Ze te 600 zł to nie starcza na oplacenie opiekunki (jest nią moja mama placi 800zł miesiecznie )że idzie do sadu i teraz zabiera mojej mamie i gowno będę go widział ze znajdzie tańsza opiekunke .Dla mnie jest podła powiedziała mi że moja mama nie będzie przy mnie mówila przy dziecku tata

Gość gość
Ty jesteś jakąś patologią i tyle. NIe jestem samotną matką, pracuję, mój mąż też i nic z mopsu nie dostaję. Przykro mi, ze wyciągasz rękę po moje pieniądze z podatków, bo nie chcesz zarobić na swoje dziecko. Zabierasz MOIM DZIECIOM IDIOTO. DO roboty!!!! A poza tym na szczepionki musi być kasa tu i teraz, bo nie wybiera się czasu szczepień, czy teraz, czy za pół roku.

Gość gość
nie jestem patologia ja nie chce nic z mopsu tylko pytam ile dostaje moja eks bo wiec ze cos dostaje.

Gość gość
He he laska czy oprocz tego ze nie jestes samotna pracujesz to umiesz czytac? Czy niekoniecznie?

Gość gość
ja z mopsu dostaje 273 to juz razem z rodzinnym. wiec duzo nie ma