Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana matka

Czy puscic corke

Polecane posty

Gość Zakłopotana matka

Witam a więc mam 16 letnią córkę , która ma 18-letniego chłopaka już od roku. Poznałam go i widać , ze ją kocha . 3 dni temu wrócili z wspólnych wakacji . Oboje teraz mają ciezkie chwile bo cierpia z tesknoty , pojawily sie lzy itp. Problem jest w tym , ze on mieszka w Szkocji . U nas w domu tez jest napieta atmosfera , poniewaz moj partner sie z moja corka nie toleruja. Corka prosi mnie zebym puscila ja na stale do tego chlopaka. On ma mieszkanie i prace , natomiast ona by chodzila do szkoly. Nie wiem co mam robic . Co o tym myslicie? Moja corka jest odpowiedzialna i sumienna ale nie moge tez patrzec jak oni cierpia.

Gość gość
szybko zajdzie w ciaze a to ejszcze gowniara i nie raz sie zakocha . Takie widzimi sie nie do spelnienia

Gość Zakłopotana matka
widzę ,ze sie kochaja a swoja corke znam.

Gość gość
Jak skończy szkołę..A swojemu fagasowi nie pozwól po niej jezdzić bo to Twoje dziecko...

Gość Zakłopotana matka
Rozmawiam z nim ale to nic nie daje.

Gość gość
No to mało skutecznie ...Jak młoda ma jazdy w domu to Ci pitnie za granicę i po ptokach..,Najpierw szkoła potem zabawa.Ale to moje zdanie

Gość gość
Niech skończy szkołe w PL a studia? może poza krajem? moim zdaniem jest trochę za młoda.....a co do relacji Twojego partnera i Twojej córki to nie pozwalaj na takie traktowanie, ona powinna być dla Ciebie na 1 miesjcu w życiu.

Gość gość
nie pusciłabym 16 latki w zyciu, to dzieciak nie dorosła osoba

Gość mamadwóchdziewczynek
Jeżeli to nie prowokacja to jestem zaskoczona Twoimi wątpliwościami... 16-latkę chcesz puścić samą za granicę na stałe? Przecież to dziecko... w ogóle jestem przerażona takimi związkami, miłościami, seksem w tak młodym wieku ;-( pomyślałaś jakie ona będzie miała tam życie? Na prawdę uważasz, że to nie za wcześnie? To dzieciak, który potrzebuje przede wszystkim domu i miłości rodziców, ich wsparcia. Powinniście stworzyć jej jak najlepsze warunki do nauki i do życia. Skończy naukę, będzie pełnoletnia, czas pokaże jak wtedy poukłada jej się życie.

Gość gość
chyba sobie żartujesz. Ja w tym wieku też byłam szaleńczo zakochana, świata poza sobą nie widzieliśmy, wszyscy nam wróżyli piękną przyszłość, po 4 latach wszystko prysło. Dziecka chcesz się chyba pozbyć. W życiu nie pozwoliłabym na to, to jeszcze dziecko, ma być pod twoją opieką i koniec kropka. Mam nadzieję, że to prowo.

Gość Szalkowski
będziesz babcią

Gość gość
chcesz po prostu pozbyć się problemu, zamiast rozmawiać z córką i partnerem, zrobić wszystko, by ich kontakty były lepsze idziesz na łatwiznę, niech córka jedzie, będzie spokój. A tęsknotą córki do chłopaka próbujesz to usprawiedliwić. CO z ciebie za matka...