Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damulka oj tak

Jestem Za ładna ehh

Polecane posty

Gość gość
wychodzi*nie zazdrosci:p :D:D

Gość damulka oj tak
no tak ..ale uwierz nie nawidze tego . wolala bym sobie poczekac a nie zatrzyma sie jakis cwaniak i patrzy perfidnie jak ide..naprawde tego nie lubie

Gość goshskaaa
damulko mnie zastanawia Twoj fenomen, naprawde jest tak zle?

Gość gość
Mnie tez mezczyzni ciagle zaczepiaja. Nie moge wyjsc swobodnie na spacer, do sklepu itp. Ciagle tylko slysze komentarze od mezczyzn typu: "aleee jestes piekna", "anioł, nie kobieta", "moge pania zaprosic na kawe?". To baaardzo uciazliwe. Nie stroje sie przed wyjsciem, zakladam jeansy i sportowa koszulke. Nawet sie nie maluje:/

Gość damulka oj tak
pomysl sama...chciala bys zeby ktos patrzyl obserwowal jak idziesz???

Gość gość
ja tez chyba jestem atrakcyjna urodzilam dziecko mam 21 lat a kolezanki wszystkie bezdzietne nie maja takiej figury jak ja mam 1.72cm szczupla wciecie w tali duzy biust ciemna karnacja i tez blond wlosy. ale szczerze zycie mam ciezkie ;/ wolalabym byc brzydka a miec normalne spokojne zycie

Gość gość
sciemniara z Ciebie,taki bol czujesz bo się gapią a szpilki nosisz i się farbujesz?prozna jesteś i tyle,gdyby to była prawda ze Cie to boli chodzilabys w lachach jak ja i zadnych szpilek gdy nie trzeba

Gość goshskaaa
Ja sie tak zastanawiam bo tez jestem ladna a nikt mnie beszczelnie nie komentuje;p

Gość gość
no dziwne kazda ladna normalna chyba sie cieszy z tego a nie ubolewa nie jedna brzydka dala by wszystko zeby byc ladna

Gość Żabykummmmkummm
To przecież prowokacja. Prawdziwie ładna kobieta ciekawiej spędzałaby czas niż na kafeterii. Jak widać ktoś chce się tutaj dowartościować.

Gość gość
niestety to nie tak,gdyby jeszcze zaczepiał konkretny tylko typ facetów ale jakie sa ich odmiany to wiadomo,jak dostajesz wyznania od wielkiego wytatuowanego byka albo podpitego to ja jako łagodna istota po prostu się ich trochę boję

Gość gość
przecież to jak ktoś spędza czas zależy od umysłu nie twarzy,uwazasz ze netem bawią się sami brzydale?puknij się w makowke:-) i powiedz mi jeszcze ze powinnam kopulować 24/h to będzie dowod ze jestem ladna tak?

Gość Żabykummmmkummm
Niech sobie dziewczyna posiedzi na necie, ale niech takich bzdur nie wypisuje. Widać przecież, że ściemnia.

Gość gość
Nie próbuj sprowadzić innych do swojego poziomu:)

Gość gość
to ze sciemnia to się zgadzam

A ja jestem zbyt mądra i inteligentna, to jest dopiero problem:classic_cool: Poza tym oczywiście mam zbyt perfekcyjną figurę i zbyt piękną twarz:classic_cool: Więc rozumiem Wasze problemy :)

Gość gość
Autorka nie musi sciemniac, ale niestety coraz wiecej bezmozgiego plebsu w necie, bo co w sumie macie do roboty:p

Gość kaniula20
a ja jestem tez ladna kazdy mi mowi tylko nie moj facet bo on woli sie ogladac za innymi