Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naukowasowa

Potrzebuję rady kobie w ciąży lub mam

Polecane posty

Gość naukowasowa

Witam Was wszystkich. Potrzebuję świeżego spojrzenia i opinii doświadczonych ludzi. Jestem rok po ślubie, 4 lata razem i w 8 miesiącu ciąży. Mam kilka wątpliwości, pytań. Chodzi mi o to, że wszyscy mówią, że sex w ciąży jest taki super, nie ukrywam, że mam na niego ochotę i libido mi nie spadło, ale nie sprawia mi on takiej przyjemności, ciężej mi osiągnąć orgazm. Czy to normalne?? Nie przytyłam dużo, bo 6 kg od początku ciąży. Martwię się, bo brakuje nam w związku takiej namiętności i iskry, chyba nawet trochę się zaniedbaliśmy odnośnie naszej bliskości, ale martwię się, że sex sprawia, że czuję fizyczny dyskomfort, czy to wróci do normy po ciąży??

Gość gość
jak moja zona byla w ciazy to w ogole nie miala ochoty na seks. na szczescie jej kuzynka ja w tym wyreczala :classic_cool:

Gość Piotr i Pawel
okaze sie

Gość gość
Ja urodziłam 2 dzieci, teraz seks jest nawet lepszy niż wcześniej.

gość jak moja zona byla w ciazy to w ogole nie miala ochoty na seks. na szczescie jej kuzynka ja w tym wyreczala cool.gif P******Y GŁUPI C**J, POWINNI CI KUTASA OBCIĄĆ.

Gość gość
Ciąża to taki specyficzny czas, boisz się,że podczas seksu może coś się stać dziecku, twój mąż też pewnie o tym myśli, nie ma już takiej spontaniczności , bo troszkę ten brzuszek przeszkadza, nie każda pozycja jest wygodna. Ale urodzisz, wrócisz "do siebie " i będzie tak jak wcześniej.

chciałabym, żeby tak było, nie ukrywam, że boję się tych zmian po porodzie, czy podołam ze wszystkim, czy ta namiętność wróci i satysfakcja z sexu mimo obowiązków i zmęczenia.

Gość gość
21.08.13 [zgłoś do usunięcia] x nie poplacz sie czasem

Gość gość
To już zależy od was, bardzo dużo od męża czy ci pomoże . Musi przede wszystkim dobrze cie rozumieć,że jest to dla ciebie trudny czas. Ale trochę chęci i czasu, a wszystko wróci do normy.