Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Irytuje mnie mój brat cioteczny który

Polecane posty

Gość gość

ciagle przychodzi do moich rodziców (oczywiscie ma jakis w tym swoj interes) , jak przyjedzie to ma gdzies czy sa zmeczeni czy nie , ciagle mówi o sobie , poza tym czuje ,że też mnie nie bardzo lubi bo mnie ignoruje , moze dlatego ,że wyczuł ,ze ja go nie zbyt lubie... w sumie mniejsza z tym ,ale ma taki irytujący charakter na maxa ,a ciagle do nas przychodzi ,co mam zrobić :( Poza tym przez niego nie pojechałam na jeden wyjazd w wakacje bo ... mnie wygryzł . od tego czasu to już mam na niego alergie

Gość gość
jak mam go zniechecic do odwiedzin u nas? wiem ,że to może dziecinne ,ale nie mam zamiaru go tolerować...Zreszta jak można wygryźć chamsko kogoś z wyjazdu wpłacając pieniądze przed kimś bezjego wiedzy? a dla mnie już potem nie było miejsca...

Gość gość
Twoi starzy tez go nie lubia?

Gość gość
właśnie niestety go nawet lubią bo on im sie podlizuje :( choć jak są zmęczeni po pracy , a on przylezie to też widzę ,że mają dośc ,ale są milutcy dla niego , pytają się co sie napije itd

Gość gin_amator
No to widocznie kuzyn tylko tobie przeszkadza.

Gość gość
no bo im nie zrobił żadnego świnstwa ( narazie bo myślę ,że tokwestia czasu ) ...on sie podlizuje im tylko dlatego żeby mu pomogli w jego sprawach bo ma do nich pare interesów . chciałabym żeby sie od nas odciał :(

Gość gość
To nieco komplikuje sprawe,bo gdyby twoi rodzice go nie lubili moglibyscie wspolnie cos zaradzic.Pozostaje tylko nadzieja,ze mu sie znudzi,albo twoi rodzice beda mieli dosc tych wizyt.On nie ma wlasnego zycia,czy jak?

Gość gin_amator
A dlaczego chcesz pozbawić rodziców możliwości przebywania z kimś kogo lubią? Bo ty go nie lubisz?

Gość wejgjjwew
Czego się napije, a nie co się napije...

Gość gość
np właśnie mam takie wrażenie czasem ,że nie ma :( przychodzi tu czasem codziennie ,można zwariować... najgorsze ,że przynosi jeszcze moim rodzicom tu jakiś wazonik , tu winko...ale i tak wiem ,że nie robi tego szczerze

Gość gość
gin_amator- bo to fałszywy lizus i przekonałam się o tym na własnej skórze :P