Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grzeczny noworodek to grzeczny niemowlak

Polecane posty

Gość gość

chcialam sie poradzic bardziej doswidaczonych mam urodzilam 2 tygodnie temu i moje dziecko jest na razie aniolem. Czy to sie zmieni ? czy to jest tak, ze na razie jest jeszcze taki " uspony " po porodzie i dopiero nabierze waitru w żagle ? i da nam jeszcze popalić ??

Gość gość
nie ma reguly, skad ktos moze ci to powiedziec ???

Gość gość
mój był grzeczy przez pierwsze 4 mc, nawet spał ładnie w nocy, uspypial bez problemów, mało płakał itp. a teraz tak daje w tyłek ze woooooo

Gość gość
Eee, jeszcze wszystko przed wami... Koło 3 tygodnia mogą zacząć się kolki, czego oczywiście nie życzę, potem zabkowanie, skoki rozwojowe. Jeszcze da wam popalic, o to możecie być spokojni :)

Gość gość
moj synek byl super anilkiem do 5 tygodnia, pozniej zaczely sie kolki (myslalam juz, ze nas nie dotyczy). trwaly one 5 - 6 tygodnie i bylo strasznie. pozniej znow byl grzeczny i taki jest do dzis. ma 4 lata.

Gość gość
mój też był spokojny przez 2,5 tygodnia a potem się zrobił terrorysta bo nauczyli go nosić na rękach. Terroryzuje do dnia dzisiejszego

Gość gość
różnie...nie każde dziecko jest problemowe...ja mojego prawie do 2 miesiąca jak nie spał w dzień, to non stop na rękach nosiłam, bo inaczej był ryk. później coraz lepiej, teraz ma 10 miesięcy, i jak było ząbkowanie pierwsze, to też masakra, jęczenie, płacz w nocy, przy kolejnych ząbkach już spokojniej.