Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poziom Onetu i czy jest jakaś dobra alternatywa

Polecane posty

Gość gość

wchodzę na Onet, by przekonać się, czy w kraju nie dzieje się coś dziwnego (dzieje się bez przerwy, ale myślę, że wiecie o co mi chodzi) i naprawdę już rzygam tytułami typu "znany polityk", "znana aktorka", "przechodzi ludzkie pojęcie!", "jutro koniec świata", "mama Madzi", "ta roślina zje twoją teściową", "Polacy to polacy i w ogóle do doopy" i "spójrzcie na jej cycki!". :O już nie mogę po prostu, a naprawdę lubię wiedzieć co się dzieje bez ciągłych błędów ortograficznych, gramatycznych, tematycznych i dramatycznych, a także bez cycków. znacie jakieś dobre strony informacyjne? czy "stefczyk" przedstawia jakiś przyzwoity poziom?

Gość gość
oni tworzą kulturę idiotów jest to też żydowski portal wiec nie napisza ilu z głodu umarło dzieci ilu na świecie jest niewolników 27 milionów - to szacowana przez ONZ liczba niewolników na świecie. 11 milionów niewolników dowiezionych do obu Ameryk z Afryki miedzy 15 a 19 wiekiem nie napiszą ze w dolinie Nigru koncerny naftowe wykorzystując ludność przy szybach za 1 euro dziennie

Gość gość
nie na piszą ze dzisiejsza technologia potrafi wyżywić 17 miliardów ludzi jest nas 7