Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od jakiego wieku mozna zostawiac dziecko w bawialni

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o taka przy galeriowa. Mam jutro wizyte u gina ktorej nie chcialabym przekladac a kompletnie nie mam z kim zostawiac 3latki. Nie chce brac jej ze soba bo moze byc nie grzeczna i dodatkowo bede sie stresowac. Kilka razy byla w takiej bawialni ale zawsze ja albo maz wchodzilismy z nia. Od wrzesnia idzie do przedszkola wiec chcialabym zobaczyc jak zareaguje na moja nieobecnosc. Co wy o tym myslicie.? Przelozyc wizyte czy zostawic w bawialni?

Gość gość
Jak takie bawialnie dzialaja? Jak sa to takie mini przedszkola z opiekunkami to nic jej nie powinno byc, ale opiekunki musza wiedziec ze dziecko jest pod ich opieka, bo skoro mowisz ze zostawaliscie z mezem to dzieci sa z rodzicami, wiec skad opiekuni mieliby wiedziec ze twoje dziecko jest same??

Gość gość takaona
U nas w galerii w bawialni może samo pozostać dziecko które skończyło 4 lata. Przed wejściem rodzic wypełnia "formularz" gdzie wpisuje dane dziecka . Dziecku zostaje przyklejona naklejka z imieniem i dziecko się idzie bawić . Są tam dziewczyny które "mają oko" na dzieci ale nie pilnują każdego z osobna . Dziecko zostawia się na własną odpowiedzialność co podpisuje się w formularzu. Mój synek (7lat) jak jesteśmy na zakupach to często zostaje w takiej bawialni.