Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaski wojtek

duże cycki równa się krótkie nóżki

Polecane posty

Gość płaski wojtek

Czy nie jest zazwyczaj tak, że kobiety z dużym biustem mają krótkie nóżki grubaśne? A jeśli nawet nie, to mają zj***ny ryj. W naturze wszystko się musi zgadzać, zawsze jest coś za coś.

Gość gość
A ty masz płaską d**ę...

Gość gość
Coś w tym jest. Choć znam dziewczyny z nienajmniejszym biustem, długimi nogami i ładną twarzą. A tak w ogóle czy duży biust zawsze musi być synonimem tego lepszego? Przecież nie każdy duży biust jest ładny i nie każdy mały jest brzydki.

Gość płaski wojtek
Ja nigdy nie widziałem, żeby kobieta z dużym (mówimy o balonach) biustem miała długie zgrabne nogi i do tego delikatną buźkę. Jeśli już, to przeważnie mają takie ryje wulgarne świńskie.

Gość gość
Niekoniecznie. Tutaj nie wzrost sie liczy a waga. Wiadomo, ze grubsza bedzie miala spory biust a wychudzona jak modelka,- nie da rady. Zazwyczaj ludzie sa zbudowani proporcjonalnie, chociaz wiadomo, ze kobietom wiecej tluszczyku zbiera sie na tylku. Szczupla dziewczyna moze miec conajwyzej sredni biust b czy c, jezeli ma duzy to pewnie sztuczny.

Gość gość
to tak jak u facetow krotkie nogi duza klata maly ptaszyna dlugi tulow brzydka geba fajna sylwetka ot jak to w naturze :D

Gość gość
Płaski wojtek ma kompleksy.....które leczy obrażając płeć przeciwną. Szkoda mi ciebie przegrańcu życiowy, szkoda.....

Gość gość
mi sie zdaje ze to tylko takei wrazenie, tzn jak kobieta jest niska, niewielka i ma srednie cycki, np. to zawsze beda sie wydawały znacznie wieksze, niz u tej 180 cm zyrafy, co ma wieksza znacznie klate tak samo jak ludzi myslą, że niski facet ma wiekszego czesto, tez to tylko złudzenie

Gość gość
hhehehe mam małe cycki prawie wcale ale mój chłopak mówi że są piękne jędrne i nawet nie potrzebuję stanika - on tak mówi. mam za to ładny zgrabny tyłeczek dlugie nóżki co on szczególnie lubi ;P

Gość gość
To prawda cos za cos:) Baardzo rzadko mozna spotkac szczua dziewczyne z wiekszym biustem. W realu nie ma kobiet wygladajacych jak modelki Victoria Secret czy jak to tam sie pisze.

Gość gość
chlopcy o krotkich nozkach maja piekny analik