Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil 21

Moja dziewczyna jest w ciąży i nie chce ze mną rozmawiać

Polecane posty

Gość Kamil 21

Witam:) tydzień temu dowiedzieliśmy się z moją dziewczyną że jest w ciąży.. Studiuje na 2 roku ona skończyła teraz liceum i miała zacząć studia prawo. .Strasznie to przeżywa nie mogę w żaden sposób do nie dotrzeć nie chce mnie widzieć nie odbiera telefonów nie odpisuje na smsy byłem już kilka razy u niej pod domem ale tez nikt nie chce mi otworzyć ...Nie wiem co robić kocham ją i nie chce stracić ...jak ją przekonać że sobie poradzimy?

Gość gość
Nie poradzicie i ona dobrze o tym wie. Zniszczyles jej marzenia.

Gość gość
Rzuć tą szmatę bo to pewnie dlatego, że dziecko ma z kimś innym!

Gość gość
Oczywiście że tak. K*******n Cię zdradził. Czuję to

Gość Kamil 21
Darujcie sobie takie chamskie komentarze...jesteśmy razem od dwóch lat jestem pewien że mnie nie zdradziła

Gość gość
Ale rozmawialiście zaraz po tym, jak się dowiedzieliście, czy w ogóle nic? :(

Gość gość
Dziwne zachowanie, może myśli że nie chcesz tego dziecka i się odsunęła od Ciebie??powiedz jej że się cieszysz i że jej nie zostawisz, kobiety potrzebują takiego wsparcia wierz mi bo mnie w ciąży chłopak zostawił. Pozdrawiam

Gość Kamil 21
Rozmawialiśmy zaraz po wizycie u lekarza była załamana te studia to jej największe marzenie :(wydawało mi się że udało mi się ją uspokoić a teraz nic cisza ta niepewność mnie wykańcza nie mogę spac jeść cały czas o tym myślę...

Gość Kamil 21
Ona to wszystko wie...wie że jej nie zostawię i chce tego dziecka wysłałem setki sms-ów a zresztą mówiłem jej to zaraz po tym jak się dowiedzieliśmy

Gość gość
ile ona ma lat??przecież wiedziała czym kończy się sex tak??więc ma do Ciebie pretensje teraz??i na dodatek się nie odzywa??chyba jakaś małolata...

Gość gość
Ktoś powyżej dobrze Ci radzi. Swoją drogą, ciekawe, co jej rodzice na to. Może nastawiaja ją przeciwko Tobie. No i najważniejsze - ze studiów przecież nie musi rezygnować. Będziecie się uczyć w tym samym mieście?

Gość Kamil 21
Ma 19 lat już pisałem w tym roku skończyła szkołę

Gość Kamil 21
Nie ja studiuje w Warszawie ona wybrała Kraków...obydwoje będziemy daleko od domu

Gość gość
No dziwna sytuacja, najlepiej jakbyś z nią porozmawiał i przedstawił swoje widzi mi się i ona swoje...może faktycznie rodzice wtrącają się. Jesteście młodzi i wiele przed Wami...ale to Wasze dziecko i niestety musicie dojść do jakiegoś porozumienia...

Gość gość
Kamil 21 Darujcie sobie takie chamskie komentarze...jesteśmy razem od dwóch lat jestem pewien że mnie nie zdradziła xxxx Ta... i jeszcze może nie miała nikogo przed tobą?! frajer jesteś i tyle suka ma dziecko z innym pogódź się z tym.

Gość gość
Jak pojawia się dziecko to i całe życie się zmienia i plany też, też miałam milion planów, fajną pracę i perspektywy na przyszłość. Niestety życie się potoczyło inaczej, ojciec dziecka mnie zostawił, zostałam bez pracy bez rodziny i sobie też musiałam poradzić. Takie życie, dziecko uczy dojrzałości, mądrości, naprawdę. Mój syn ma teraz 3 lata. Szacunek że chcesz pomóc dziewczynie bo to Wasza wspólna sprawka:). Kobiety w ciąży mają fochy więc może się odezwie:)powodzenia

Gość Kamil 21
Nie wydaje mi się żeby rodzice mieli na nią taki wpływ..nie mogą mi niczego zarzucić zawsze mieliśmy dobre stosunki

Gość Kamil 21
Zdaje sobie z tego sprawę że wszystko się zmienia plany się krzyżują ale chce tego dziecka.. zrezygnuje ze studiów znajdę pracę byle się odezwała i nie zrobiła żadnej głupoty