Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoń Trąbalski 01

Czy wasi faceci znają waszą przeszłość seksualną

Polecane posty

Gość karolinka 2222233232
a gadasz głupoty jak byś nie zauważył to jest coś takiego jak równo uprawnienie i to że kobieta uprawiała seks z wieloma facetami to nie znaczy że jest puszczalska kobiety mają takie samo prawo zaliczać facetów i czerpać przyjemność z seksu

Gość gość
wielbicieli dziewictwa jest wiele-bzdura moze WIERNOŚCI

Gość gość
karolinka 2222233232 a gadasz głupoty jak byś nie zauważył to jest coś takiego jak równo uprawnienie i to że kobieta uprawiała seks z wieloma facetami to nie znaczy że jest puszczalska kobiety mają takie samo prawo zaliczać facetów i czerpać przyjemność z seksu vvvv równouprawnienie równouprawnieniem ale żaden prawdziwy mężczyzna nie chce na partnerkę kobietę, która puszczała się. Kobiety nie zaliczają tylko są zaliczane a to dlatego, że to facet musi się wykazać by zdobyć kobietę i to od faceta wymaga się by był jak najbardziej doświadczony dlatego też tych co są niedoświadczeni kobiety nazywają nieudacznikami. Przyjemność z seksu jak najbardziej kobieta ma prawo czerpać nawet powinna ale to nie oznacza, że musi się puszczać z wieloma facetami i nie używaj równouprawnienia do maskowania puszczalstwa.

Gość gość
BRAWO :)))dobrze napisane

Gość karolinka 2222233232
ja nie mam nic przeciwko kobietą co miły wielu facetów nie obchodzi mnie to z kim kto sypia przecież każdy ma prawo uprawiać seks a nie każdy musi być od razu w związku ja przed moim mężem też miałam partnerów seksualnych

Gość Mój facet zna moją przeszłość
ALE BEZ SZCZEGÓŁÓW.Ja znam jego. Szczegóły pozostają tajemnicą naszą i naszych ex partnerów, jacy by oni nie byli

Gość gość
Te, kobieta, ktora niedoswiadczonego faceta nazywa nieudacznikiem to nie kobieta, ale jakies puste byle co, zacznijmy od tego. A poza tym to zacznij czytac jakies ksiazki bo skladnie masz zalosna.

Gość facet ma prawo wszystko
wiedziec

Gość do goscia
a wlasnie wazne co i na ktorej randce sie robilo

Gość do Mój facet zna moją przeszło
a o analu wie?

Gość gość
Mój nie wie, ale nie dlatego że wcześniej miałam wielu facetów, bo on jest 1 z którym spałam. Ale myślę że nie chciałby wiedzieć że spotykałam się z jego kumplem. To była porażka żę w ogóle miałam z nim coś wspólnego...............

Gość gość
Jeśli kobiety nie interesuje przeszłość partnera to na 90% jest puszczalska. Jak sama nie pyta o przeszłość to ma pewność, że i on nie będzie pytać i się nie wyda, że porządny facet związał się ze szmatą bo jakby się dowiedział to by ją zostawił.

Gość gość
Pendzior o swoich matkach macie takie samo zdanie? xxxx Moja matka się nie puszczała jak dzisiejsze kobiety!

pytałeś ją o to? Mocne ;) nasze matki też były młode i też korzystały z życia erotycznego

Gość ksu78
Tak, moj facet wie, ze przed nim bylam w 2 zwiazkach ( jeden roczny, drugi prawie 3letni). Seksu analnego nigdy nie uprawialam :D Jakos nie korci mnie to :O Dodam, ze mam 35lat.

Gość ksu78
Moj facet tez byl w 2 zwiazkach i seksu analnego probowal. No, ale jak napisalam ja nie daje sie namowic na to... :D

Gość gość
Pendzior pytałeś ją o to? Mocne oczko.gif nasze matki też były młode i też korzystały z życia erotycznego xxxx korzystać z życia erotycznego można ze stałym partnerem i nie trzeba się do tego puszczać!

Gość gość
ksu78 Ty powiedziałaś i nie masz się czego wstydzić. Byłaś w dwóch związkach i nie puszczałaś się. Facet trafił dobrą kobietę i takie się ceni.

Gość gość
Zapewniam was że 30 lat temu puszczalskich nie brakowało . Ktoś nas rozprawiczał .

Gość powinni znac
to swiete prawo faceta