Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

reklama w radiu zet

Polecane posty

Gość gość

"dzieci, które wstydzą się swojej biedy wolałyby zniknąć ...." a taka jest prawda, że dzieci wstydzą się, są wyśmiewane itp. dziwię się tym kobietom co nie mają pieniędzy na wychowywanie decydują się na dzieci. przez głupotę rodziców cierpią dzieci.

Gość gość
Dzieci się biedy wstydzą? Ciekawe, a skąd wiedzą że są biedne, czy nie mówią im tego inni, przeważnie głupsi od nich a jedynie posiadający wiącej materialnych rzeczy. Wolę by moje dzieci były biedniejsze materialnie, niż ubogie duchowo, uczuciowo, intelektualnie etc.

Gość gość
ale te mamuski twierdza, ze milosc wszystko zastapi ich dzieciom :D

Gość gość
Ja wychowywałam się w biednej rodzinie i jakoś nie narzekam. Mieszkałam z dwoma braćmi w jednym małym pokoju, nie dostawałam kieszonkowego. Mama kombinowała jak mogła żeby było nam dobrze, żeby było co do garnka złożyć. Ja czułam się kochana i zadbana, a teraz przynajmniej potrafię docenić czyjąś pracę i pieniądze.

Gość gość
nikt nie musi im mówić, one widzą, że ich rodziców nie stać nawet na porządne jedzenie, nie mówiąc o innych rzeczach, a co do głupszych od nich to chyba głupsi i śmiem powiedzieć p**********i to są ich rodzice, jak p******ą się jak króliki wiedząc, że nie mają pieniędzy na ich wychowywanie. Także winą należy obarczyć ich p************h rodziców, a nie inne osoby w tym. inne dzieci

Gość gość
to możesz mieć żal do matki, że nie mając pieniędzy rodziła was, przecież wy jej z sufitu nie spadliście, do łóżka zabiera się także i głowę a nie tylko samą d**ę

Gość gość
No widać że osoba wyżej nie dość że zapewni odpowiednie warunki materialne, to jeszcze jaki bogaty język przekażesz :D

Gość gość
jak ja nienawidzę tych głupich bab co pieprzą się bez zabezpieczania i rodzą dzieci nie mając pieniędzy na ich wychowywanie.

Gość gość
Ja mam w bloku taka rodzinę .Mieszkanie 40 metrów,2 pokoje 4 dzieci i następne w drodze :( .Chyba kupie im prezerwatywy na BN.

Gość gość
Dzieci nie potrzebują luksusow. W biedzie się bardzo dobrze wychowują. Są biedni ale mimo to szczęśliwi

Gość gość
Ja jasne szczęśliwi.... jak inne dzieci jada na wycieczkę a dziecko nie może bo rodzice nie maja kasy . No to wtedy jest takie szczęśliwe ze hoho .

Gość gość
Jak jedzą chleb z pasztetowa to tez jest super :)

Gość gość
Znów durny temat zakładasz, tylko po to by ludzie się kłócili, a Ty ubaw masz widzę straszny, no chyba że jeszcze zarabiasz na tych durnych tematach. Znajdź sobie prawdziwą pracę lub zajmij się czymś pożytecznym np. pozamiataj ulicę.

Gość gość
zamiatać ulicę to najlepiej pogonić te puste matki bo jak się o zapieprza to nie będzie miała siły gir rozkładać i nie będzie kolejnego faceta, a tak z nudów to pieprzą się jak króliki, a tak przy okazji, co napieprzyłaś dzieci i latasz po opiece po chleb dla nich

Gość gość
No mój chłopak wychowuję się w biedzie i jakoś jest szczęśliwy

Gość gość
Na szczęście jeszcze dwa tygodnie i trochę spokoju będzie :O

Gość gość
no to będzie miała też zapewnioną biedę bo on też będzie uważał, że należy robić dzieci bez opamiętania, będziesz kolejną królica

Gość gość
" .... Na szczęście jeszcze dwa tygodnie i trochę spokoju będzie.." uważasz, ze to dzieci piszą, jeżeli tak, to może te z biednych rodzin, bo oni nie mają prawa nic mówić, bo durni ich rodzice zrobili ich dlatego ,ze nie umieli sie zabezpieczać, albo zrobili ich po to aby ich kosztem przeżyć, bo z opieki dostają pieniadze na nich