Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka_88

romans z żonatym

Polecane posty

Gość kochanka_88

Miesiąc temu go poznałam. Poznał nas ze sobą taki mój kolega. Spotkaliśmy się raz, drugi... no i się zaczęło. Wiem żonaty, żadna przyszłośc, ale nie chce tego kończyc. To on ją oszukuję a mi niczego nie obiecuję. Zresztą ja wcale niczego od niego nie oczekuje. Nie chce żeby się rozwodził itp. Poprostu żeby żona się nie dowiedziała. Ja mam 25 lat on 35.

Gość gość
I po co ci to?????

Gość gość
spierdoooolaj kooorwo

Gość gość
Jaka ty durna jesteś ,prześpi się z tobą a potem przyjdzie do żonki z podkulonym ogonkiem,jeszcze bukiet kwiatów wręczy żonce''debilny cap'' oszuka Ciebie i żonkę aby nic nie wywęszyła,to są ich metody,jest kochającym mężem,a tak naprawdę to k....sem.

Gość gość
Oni nie tylko boją się swoich żon,co opini środowiska,itd,chociaż różnie to bywa,jak wyższe sfery to mają to na porządku dziennym rozwody i zdrady.

Gość gość
zapewne prowokacja a nawet jesli nie to na choooj takiej tlumaczyc przeciez to cos ma siano zamiast mozgu w glowie scierka od podlogi

Gość gość
No i co założyłaś temat i co ???

Gość gość
szmaciaro, dzięki takim jak ty właśnie mężowie doceniają w końcu jakie cuda mają w domu. mój mąż też spotkał się parę razy z taką szmatą i w momencie, gdy zrozumiał, ze to nie przelewki, kiedy złożyłam pozew o rozwód, zmienił się w cudownego człowieka. dziękuję ci sylwio

Gość gość
OJJ ojjj,''nie chcę żeby się rozwodził'' to co ty chcesz jakaś debilna jesteś,żeby cię rypał jak żonka okres będzie miała,albo migrene,szlag mnie trafia na takie głupkowate sorry ale krew mnie zalewa na takie podejście do tematu.Jaka ty biedna jesteś''nie chcę aby się rozwodził''to także nie pałętaj się obok niego bo nie jest wart żadnej z was.!!!

Gość gość
Zakochasz sie w nim.pamietaj.. A wtedy nie bedziesz taka pewna siebie,uwierz mi,nie warto

Gość gość
no nie w porządku zakładasz facet lub facetka dwa tematy tej samej treści,i znikasz sory KONIEC ZABAWY.