Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bylyscie kochliwymi osobami jak byliscie młodzi

Polecane posty

Gość gość
mam 20 lat (wiec jestem jeszcze mlody, prawda? :classic_cool: ) i jeszcze nigdy sie nie zakochalem. ale za to chetnie r****m dziewczyny, ktore mysla, ze "to cos wiecej", "on jest inny" bla bla bla

Gość gość
nieeeee było sie nieśmiałym i trwało się w platonicznym uczuciu na odległość , wiernie i długo do kogoś w gruncie rzeczy zupełnie nieznanego, ale jednak ...to dopiero była wielka miłość. i to było najpiękniejsze i najszczęśliwsze uczucie w moim życiu

Gość ffddf
ja sie zakoc***e tylko w dziewczynach ktore robią mi

Gość gość
ja pamiętam ze bardzo jako nastolatka kochałam się w dużo starszych często jak ja się zakochałam to o niczym innym nie myślałam

W sumie ie. Najpierw kochałam się w jednym chłopaku przez 6 lat, potem w innym przez 4 i na studiach w kolejnym przez 3 lata.

Gość gość
Sądze ,że w młodym wieku ludzie jeszcze nie wiedzą za bardzo co to jest MIŁOŚĆ jeśli nie poznali tego na własnej skórze . Często mówią ,że są wielce zakochani a to jest zwykłe zauroczenie które mija po miesiącu . Więc jeśli chodzi o zauroczenia to tak często się tego doznaje . Lecz prawdziwa miłość to rzadki okaz i nie wiem czy można nazwac to "kochliwością" Mam nadzieje ,że pomogłam :)