Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selecta66

Dlaczego Polki wola obcokrajowcow

Polecane posty

Gość gość
bo polak to ścerwo

Gość gość
Dlaczego Polki wolą obcokrajowcow? Wystarczy poczytać post goscia z godziny 10:58 rano i wszystko jasne :)

Gość gość
ja zawsze wiedziałam że polak mnie nie dotknie moim pierwszym był Włoch, drugim też Włoch i nie żałuję

Gość gość
a ja wole Polaka ogladne polskie komedie z nim i posmieje sie z tych naszych polskich absurdow, przeczytamy te sama ksiazke, i ja omowimy, zjemy ten sam obiad polski, a nie spaghetti czy pizze - bleee itd itd, aha i rozumiemy sie w pol slowa :) jezdzimy tez razem na polskie wakacje i nie musze go tam prowadzic za raczke w sklepie czy po miescie :)

Gość gość
"Co mnie przeraza, to to ze siedziesz na kafe 24/7 pod roznymi nikami, sama sobie odpisujesz na tematy poza tymi na kazdym topkiu dochodzisz do tego samego wniosku.usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif Jest cos takiego jak psychiatra, idz do GP czym predzej bo juz toba nie za dobrze. ------------------------ -apropos mieszkanie to widze , ze zabolalo koleznake, bo jednak od coucilu sie wyprosili mieszkania, talatajstwo, ale co zrobic kiedy larwa zaeruje na mezu:/" ------ A co mnie przeraza, to to, ze masz jakies rozdwojenie jazni chlopczyku. Ja nie pisalam tobie zadnych postow po moim ostatnim poscie o mezu i mieszkaniu. Dorosnij dzidzia. Widocznie komus innemu tu podpadles. Jesli juz tak bardzo interesuje cie kwestia NASZEGO mieszkania, to dostalam je w spadku po moim dziadku. To nasze wspolne mieszkanie, bo mam meza i nie dzielimy rzeczy na MOJE i TWOJE tylko NASZE. On zarabia, ja zarabiam, a pieniadze mamy wspolne. Dorosniesz, ozenisz sie (chociaz wątpię) to moze poznasz zasady wspolnego pozycia malzenskiego. I odnosnie mieszkania z council- zdajesz sobie sprawe, ze nie kazdy na tym forum mieszka w UK, gdzie rozdaja chaty za darmo? Wiesz w ogole o istnieniu innych panstw czy przegapiles lekcje w szkole? A co do tematu - Wystarczy poczytać twoje rozzalone i wulgarne wypociny na tym watku i masz odpowiedz na temat.

Gość agniesia029833
do tyh co wolą polaka bo polska sooka zawsze poleci na polskiego psa krótkiego polskiego życia życia życzę w schronisku dla kundli europejskich

Gość gość
Ja tylko dodam,ze o ile tacy faceci daja odpowiedz na pytanie w temacie,to jednak nie wrzucimy wszystkich Polakow do worka z nimi,prawda ? Naprawde fajni-tez bywaja :)

Gość gość
o,i taka agniesia jest na poziomie tego,o kim mowa.Chociaz nawet o tym nie wie :O

Gość agniesia029833
mnie nigdy polski kundel nie tknął nie pokalał mnie polski pies

Gość agniesia029833
przepraszam, ale ja jestem troche niedorozwinieta umyslowo :(

Gość agniesia029833
jak marzysz polska d*pencjo o polskim psie i polskich rozmowach o polskiej rzeczywistości to znaczy że ty jesteś niedorozwinięta....

Gość agniesia029833
przepraszam, tabletki ide wziac bo mi sie pogarsza, zaraz wroce :)

Gość gość
"Dorosniesz, ozenisz sie (chociaz wątpię) to moze poznasz zasady wspolnego pozycia malzenskiego. " Ten człowiek nie ma pojęcia o życiu a juz tym bardziej małżeńskim i nigdy nie będzie miał bo żadna nie spełni jego oczekiwań a te spełnią na niego nawet napluć nie będą chciały. Dostał mieszkanko od państwa i myśli że jest kimś. A jego dobra praca to podobno recepcja. Bez komentarza w ogóle.

Gość roziowa ciziia
to ten od butkiowego hotelu powiadacie? albo moze to ten co zapiernicza w Richmond na rowerze? albo facet 30 londyn.... idiotow tu nie brakuje, jedna i ta sama spiewka, niby tacy z***bisci a siedza na babskim forum i jada po kobietach (pewnie z tego Ipada ;) buhahaha a sami sa jak palec, bo zadna ich nie chce..smeich na sali, szukajcie dalej zlamasy, moze jak bedziecie miec z 60 lat i kapucyn wam bedzie szwankowac to pomazycie wtedy o tych wszytskich fajnych babkach ktore przeszly wam kolo nosa przez wasze wyolbrzymione ego........

Gość gość
to pomazycie --- tak tak cizia, pomaZymy, a ty pomarz o slowniku ortograficznym :D

Gość goscc
@A co mnie przeraza, to to, ze masz jakies rozdwojenie jazni chlopczyku. Ja nie pisalam tobie zadnych postow po moim ostatnim poscie o mezu i mieszkaniu. Dorosnij dzidzia. Widocznie komus innemu tu podpadles. - nierozumiem do czego pijesz? Ty do mnie skaczesz z morda ja do ciebie skacze z morda. chyba twoj pna za bardzo ci popuscil smycz.;) @Jesli juz tak bardzo interesuje cie kwestia NASZEGO mieszkania, to dostalam je w spadku po moim dziadku. To nasze wspolne mieszkanie, bo mam meza i nie dzielimy rzeczy na MOJE i TWOJE tylko NASZE. On zarabia, ja zarabiam, a pieniadze mamy wspolne. Dorosniesz, ozenisz sie (chociaz wątpię) to moze poznasz zasady wspolnego pozycia malzenskiego. - No i co nie boli cie ze twoj pan przyszedl na gotowca? bo Ty masz mieszkanie a nie on. Ja preferuje jak kazde cos ma, a nie jedno ma mieskzanie a drugie paprotke. @I odnosnie mieszkania z council- zdajesz sobie sprawe, ze nie kazdy na tym forum mieszka w UK, gdzie rozdaja chaty za darmo? Wiesz w ogole o istnieniu innych panstw czy przegapiles lekcje w szkole? A co do tematu - Wystarczy poczytać twoje rozzalone i wulgarne wypociny na tym watku i masz odpowiedz na temat. - wiesz co, az tak zle ci w malzenstwie? bo chyba moje agzystencja nie wyprowadza cie tak bardzo z rownowagi, co? ;) -------------------------- Widzialem dzisiaj z 10 polek. Jak wygladaly to pozostawie bez komentarza, Od razu widac, ze to sa polki. I rozumiem , z emozna nie miec kasy na markowe ciuchy ale troche stylu smaku a przede wszytkim zadbac o higiene wlosow. Obrzydlistwo.

Gość goscc
@roziowa ciziia "to ten od butkiowego hotelu powiadacie? albo moze to ten co zapiernicza w Richmond na rowerze? albo facet 30 londyn.... idiotow tu nie brakuje, jedna i ta sama spiewka, niby tacy z***bisci a siedza na babskim forum i jada po kobietach (pewnie z tego Ipada oczko.gif buhahaha a sami sa jak palec, bo zadna ich nie chce..smeich na sali, szukajcie dalej zlamasy, moze jak bedziecie miec z 60 lat i kapucyn wam bedzie szwankowac to pomazycie wtedy o tych wszytskich fajnych babkach ktore przeszly wam kolo nosa przez wasze wyolbrzymione ego........" -- sluchaj laska jak takie fajne babki jak Ty we wlsnej personie, to dzieki ciesze sie, ze ominela mnie ta przyjemnosc :) - poza tym poznaje twoje wypowiedzi, siedziesz tu 24 na dobe i sama sobie odpisujesz. Idz tipsy poskrobac tarka do sera moze troche sie wyluzujesz. ;)

Gość gość
goscc-idz do prostytutki -cos zawsze dostaniesz :D

Gość gość
do wyzej Ale nie za darmo :-D :-D

Gość gość
do wyżej Stać go ma przecież mieszkanie :P

Gość goscc
Lepsza eskluzywna prostytutka niz polska tlusta marudzaca raszpla. Oczywiscie , z enie za darmo, was za darmo bym niechcial :D:D

Gość Rutkowski Patrol Team
no chyba zeby ci zaplacily, i tak placa wizami smoluchom zeby je zabolcowal :)

Gość gość
No pewnie,ze najlepsza to prostytutka dla takiego nieekskluzywnego pacana :-D

Gość gość
" Ty do mnie skaczesz z morda ja do ciebie skacze z morda" . Nie mam mordy. Nie jestem zwierzeciem tylko człowiekiem. Mam twarz. Poza tym, zobacz sobie kto kogo pierwszy obraził. . "chyba twoj pna za bardzo ci popuscil smycz." Cos ty! Poszalelismy i to ja jego spuscilam ze smyczy, a co! . "No i co nie boli cie ze twoj pan przyszedl na gotowca? bo Ty masz mieszkanie a nie on. Ja preferuje jak kazde cos ma, a nie jedno ma mieskzanie a drugie paprotke" . Na początku bylam ta co żeruje na mezu, bezrobotna krowa, z mieszkaniem z councilu. Teraz stalam sie 'sponsorka' czy cus, kurna chyba awansowalam w oczach chlopczyka. A skad wiesz czy moj maz nie ma mieszkania? A moze je aktualnie komus wynajmujemy? No... mysl, dziecko, mysl. A to co ty sobie preferujesz mam gleboko gdzies. Zbyt mlody jeszcze jestes, zeby bawic sie w "DOM" i "RODZINE". :) . "wiesz co, az tak zle ci w malzenstwie? bo chyba moje agzystencja nie wyprowadza cie tak bardzo z rownowagi, co?" . Dziecko, ty mnie bawisz, a nie wyprowadzasz z rownowagi. Zbyt cienki bolek jestes, zeby mnie czyms wkurzyc, gdyz twoje posty traktuje jako rozrywke na te chwile. Malo tego, zawolalam meza i przeczytal twoje rozżalone teksty i mamy po prostu ubaw po pachy. Dziekuje ci za dostarczenie rozrywki ;)

Gość detektyw kolombooo
Gosc wracaj do penthousa luksusowego bo polczyny czekaja, twoj kompan leo nakradl pelno prezerwatyw z asdy na beckton, podobno bedzie niezla orgia ;)

Gość gość
A może głębiej zbadać temat ? Typ nr 1. Polka "ekonomiczna" wiąże się z obcokrajowcem dla pieniędzy .Przeważający odsetek . Dawajcie kolejne wytłumaczenia !

Gość gromsc
2. Polka z otwartym umyslem - wiaze sie z obcokrajowcem, bo widzi, ze sa super faceci n atej ziemi, a juz stracila cala nadzieje na poznanie kogos interesujacego otaczajac sie polskimi facecikami. 3. Polka inteligentna - wiaze sie z obcokrajowcem, zeby miec ciekawego partnera do rozmowy. 4. Polka obiezyswiat - wiaze sie z obcokrajowcem aby podrozowac, ponznawac swiat, nowe kultury, jedzenie.

Gość goscc
to nie mozna poznawac kultur nie bedac z obcokrajowcem ? zreszt wiecie, co szczerze mam to w doopie. bo mi tez podobaja sie bardzije kobiety z innych krajow. U mnie na silowni chodzi bardzo duzo ciemniejszej karnacji kobiet, sa super zadbane szczuple. Polki widzialem na stolowce :/

Gość goscc
w sensie ze Polki tam pracuja. niestety zadnej nie widzialem uprawiajacej sport a chodze tam juz kilka lat.:/

Gość strzaleczqa
A widzisz sa nawet takie co za instruktora robia,no ale to juz wyzsza szkola jazdy :P