Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę tylko o kulturalne wypowiedzi

Polecane posty

Gość gość
Ja mam dziecko które jest ze stycznia i miałam możliwość posłać go teraz więc na 2 lata i 8 miesięcy ale zdecydowanie dla takiego malucha wedug mnie oczywiście jest to zbyt wiele żeby być cały dzień, mówię o moim dziecku któe jest do mnie bardzo mocno przywiazane. U nas najlepszym rozwiazaniem było zapisanie do przedszkola gdzie można posłać na godziny i w ten sposób dziecko zostaje na 3 godzinki więc się nie zdąży zanudzić, zatęsknić itd, a ja mam chwilę czasu na zakupy i chociażby wizytę lekarską

Gość gościóweczka autoreczka to ja
witam.przespałam się z tym problemem i zdecydowaliśmy z mężem że nasz synek jutro pójdzie na próbę do przedszkola,jak zaklimatyzuje się trochę to od września startujemy:)ze względu na to że będę w domu synek w przedszkolu będzie 3góra 4godzinki to i opłata będzie mniejsza i synek nie zdąży się znudzić,jak tu któraś mama napisała.Mam nadzieję że to dobra decyzja i że nie będziemy żałować :)

Gość gość
maz wywali cie do roboty zobaczysz...

Gość Położna Angelika
Drogie mamy jeżeli macie ochotę wypełnić ankietę odnośnie autonomii kobiet ciężarnych i rodzących a urodziłyście dzidziusia w latach 2011-2013 proszę kliknąć w poniższy link. Chcę zbadać czy kobiety są świadome swoich praw i jak przestrzegane są te prawa w stosunku do kobiet ciężarnych i rodzących! Gorąco zachęca!! :) http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html

Gość gość
a to jest przedszkole państwowe ? bo jak państwowe to możesz mieć problemy zeby był tylko na 3-4 godzinny dziennie .

nie wiesz dlaczego nie idę do pracy to się nie wypowiadaj,proszę

Gość gość
tak państwowe,ale wiem że problemu takiego nie będzie,córka starsza chodziła do tego przedszkola 4lata,puszczam na godziny bezpłatne tylko,płacę za same wyzywienie

gość z 13.02 jest mój :)

Gość gość
zostałabym w domu z dzieckiem... jest wiele form uspołeczniania dziecka, różne zajęcia w domach kultury dla maluchów itp. małemu będzie lepiej z Tobą!

mieszkam w małym mieście,nie ma tu różnych zajęc dla dzieci.albo przedszkole albo w domu ze mną,chociaż z małym wychodzę do znajomych z dziećmi ale to chyba nie to samo :(