Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj mam rocznice slubu i pije wino do monitora

Polecane posty

Gość gość

a moj maz ogląda sobie mecz!!

Gość nagroda jubileuszowa
wiesz jak jest... ufoludki jak wyladowaly w latach 80 na ziemi to mialy za zadanie przywiezc na swoja planete 1 czlowieka wracaja i na pytanie czy przywiozly odpowiedzialy: nie, ale mamy ich bozka - i wyjely telewizor :classic_cool:

Gość gość
gratuluję męża...

Gość gość
nawet nie jest mi smutno.....dziwne, nie? ale od pewnego czasu uswiadamiam sobie z kim tak na prawde mam do czynienia.

Gość Saamii
Ktora rocznica

Gość gość
daj chłopu spokój, tyra cały dzień, żebyś mogła 50-tą torebkę se kupić, to niech poogląda. ciesz się, że nie siedzi u kochanki

Gość gość
od dluzszego czasu sie nam nie uklada, chociaz to on dzisiaj zadzwonil po wczorajszej sprzeczce, proponujac wspolny wypad do sklepu po wino......przypominajac o okazji. a teraz siedzi i patrzy w telewizor...wiec po co w ogole cos mowil?!

Gość gość
nagroda jubileuszowa hehe rozsmieszylas/es mnie :D w sumie to co napisalas/es to niestety prawda:P

Gość gość
slubu 3, ale razem jestesmy ponad 8 lat

Gość Saamii
Twoje zdrowie!

Gość gość
a dziękuje bardzo...... pisze, bo nie ma do kogo geby otworzyc, a po winie chec na rozmowe wieksza ;)

Gość gość
kobieto, ja też mam w domu kibica i to z prawdziwego zdarzenia i po 15 latach nauczyłam się z tym żyć. jak dostanę zawału, to mąż zawiezie mnie do szpitala- po meczu... takie są realia. na pewno ma mnóstwo zalet, a to akurat możesz mu wybaczyć. nie czepiaj się, tylko po meczu wskakuj pod kołderkę i się przytul, zobaczysz, że on też będzie szczęśliwy.

Gość gość
spoko, nie mam pretensji - w obecnej sytuacji miedzy nami. Niech sobie oglada, na zdrowie! natomiast wiele lat juz znosze SPORT w naszym zyciu, i to niewazne jaka dyscyplina, zawsze jest number 1

Gość gość
każdy ma jakiegoś bzika, jak go naprawdę kochasz, to nauczysz się z tym żyć. na doopy nie chodzi przecież

Gość gość
współczuję Wam....mój mąż też uwielbia sport ale są rzeczy ważniejsze i mniej ważne. Smutne jest to, że nie macie ochoty spędzić tego dnia razem. Na Twoim miejscu poszłabym teraz do niego i powiedziała mu, że jest CI smutno, bo mieliście ten dzień spędzić inaczej, a poza tym to Wasza rocznica, więc chciałaś go spędzić z nim. Jak nie zareaguje to źle to wróży dla Waszego małżeństwa...

Gość gość
Niestety ...tak będzie zawsze ...wyszłyśmy za młotków ... Ja przez 20 ! lat nie dostałam nawet kwiatów ...

Gość gość
kwiatki i inne p*****ly na poczatku byly, ale z czasem byl tekst" Mam kupic Ci kwiatka? chcesz? w sumie to wyrzucanie pieniedzy w bloto bo i tak zwiednie" po czyms takim sie odniechcewa czegokolwiek, zreszta takie rzeczy maja wychodzic "same od siebie" a nie jakies glupie pytania :/ bo nawet jesli bym go chciala to w takiej sytuacji juz NIE!

Gość gość
no i już poszły 3 lampki wina. Nikt nie chce sobie niezobowiazujaco porozmawiac?

Gość gość
Ha! Skad ja to znam, mam ci kupić kwiatka? Chcesz się bzyknąć? Chesz coś na urodziny? Noż kurde mol!

Gość gość
oni są z innej planety, żałuję, że nie mam winka, bo chętnie bym się z tobą napiła. Ja z moim mężem jesteśmy jak sąsiedzi, on na górze domu ja na dole. Nawet nie mówimy dzień dobry

Gość gość
zupelnie nie widze problemu. My w ogole nie celebrujemy rocznic ślubu , nie chce nam się, a jestesmy od wielu lat fajnym malzenstwem. A niech se chlopina pooglada mecz, zalujesz mu? Ty sobieza to poklikasz w kompa i ok.

Gość gość
Pewnie to zbieg okoliczności, ale znam kogoś, kto dzisiaj też obchodzi 3 rocznice ślubu... Mariolka, mam nadzieję, że to nie o Was chodzi?

Gość gość
I wlasnie dlatego nie wyszlam za maz..Podziwiam Was kobietki..

Gość gość
Dam wam radę dlugoletniej, doswiiadczonej i szczesliwej męzatki.: Kochajcie sie, ale dajcie sobie wzajemnie luz. Miejscie swoje przyjemnoisci, swoich znajomychi - to naprawdę nie przeszkadza w zwiazku, wrecz przeciwnie. Nie dyrygujcie drugim dorosłym czlowiekiem.Moj meczow nie oglada, ale np teraz szklo kontaktowe, ja w tym samym czasie sobiemailuję - co to komu przeszkadza? bylabym wsciekla, gdyby mnie odpedzał od komputera a ja go od tvn24. A rocznice? no co? kupi ci bukiet róz czy bizuterię za wasze wspolne przeciez pieniadze - co to za wyczyn?

Gość gość
ha haha, WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY :p

Gość gość
dzis tez mam rocznicę ślubu, ale nie narzekam :) pozdrawiam