Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladymillion

milosc i pieniadze

Polecane posty

Przedstawie wam moj problem. Mam nadzieje ze doradzicie mi cos bo sama juz nie wiem co robic a czasu mam malo. Mam 22 lata i od trzech lat chlopaka ktory ma 28. Jest mi z nim bardzo dobrze, przeszlismy razem przez wiele trudnych problemow i on zawsze byl przy mnie a ja przy nim. On mnie kocha. Ja go chyba tez. Ma prace, dogadujemy sie ale nasi rodzice sa ze soba skloceni. Ja tez nie przepadam za jego matka sni on za moja. Mimo tego uklada nam sie calkiem dobrze i mogloby byc lepiej gdybym pol roku temu nie poznala pewnego faceta. Ma 29 lat. Jest bardzo dobra osoba. Z wygladu nie tak atrakcyjny jak moj chlopak ale za to ma naprawde duzo pieniedzy i jest osoba slawna w dziedzinie swojej pracy. Jest zakochany we mnie. Ja w nim nie wiem. Spotykamy sie od czasu do czasu, czasem spimy ze soba. Mimo tego ze jest naprawde bogaty jest normalny. Nie rozrzuca pieniedzy nie pali nie pije jest inteligetny zaradny pracowity odpowiedzialny. Nie wie ze mam chlopaka. Ja oszukuje ich bo nie wiem co robic. Po trzech latach z moim czuje jakbym juz tak mocno nie kochala. Ale jak pomysle znow zaczynac nowy zwiazek, ze mi z nim nie wyjdzie a potem juz do mojego nie bede mogla wrocic to odechciewa mi sie wszystkiego. Nie wiem co robic. Juz nie daje rady z tym wszystkim. Nie wiem czego chce. Pomozcie. Co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość Kubus Muchatek
kochajmy sie jak bracia, liczmy sie jak zydzi :P, :P, :P

Na twoim miejscy przede wszystkim przemyślałabym swój egoizm i powierzchowność. Traktujesz drugiego człowieka jak kawał mięsa, a nie pełnowartościową osobę, która także posiada uczucia. Myślisz tylko o sobie i o tym czego ty potrzebujesz. A już totalnie pokazałaś jaką jesteś emocjonalną gnidą z tekstem, że jak nowy związek nie wyjdzie to do starego faceta nie będziesz mogła wrócić. Odpowiedź sobie na kilka pytań: czy jestem dobrą osobą, czy chcę być z kimś z powodu uczuć czy pieniędzy jakimi ta osoba dysponuje, no i na koniec co czuje do obecnego chłopaka a co do kochanka?

I dalej nie wiem co robic. Wydaje sie ze z dnia na dzien jest mi lepiej i z chlopakiem i z tym drugim. Wczoraj mi mowil ze pragnie zebym byla jego dziewczyna. Ze nigdy mi nic nie zabraknie. Ze bede jego glowna troska. Ze bedzie mnie zawsze kochal. I nie wiem co robic. Jak.sobie przypomne to.z moim chlopakiem tez na poczatku.bylo tak ladnie. Pomozcie.