Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie najlepsze kursy

Polecane posty

Gość gość

Jestem aktualnie bez pracy i poszukując atrakcyjnych ofert napotykam się na różnego rodzaju min. opiekun osób starszych czy też opiekunka dziecięca. Zastanawiam się nad tym czy warto? Czy przyszły pracodawca bierze to pod uwagę i gdzie najlepiej taki kurs zrobić. Dodam, że mam ukończone studia wyższe. Dzięki z góry za rady.

Gość gość
Przepraszam przed "min" miały być "kursy" :)

Gość gość
u p up up up

Gość gość
Kursy kosmetyczne są dodatkiem dla osób, które są już po szkołach kosmetycznych, a nie dla pierwszej lepszej z ulicy która nie ma zielonego pojęcia o pracy w salonie kosmetycznym. Wiadomo, ze na kurs biorą wszystkich jak leci bo liczy się kasa, ale żal mi potem tych nieświadomych klientów myślących że trafili do profesjonalistki.

Gość nie dziwie sie ze nie mozesz
znalezc pracy skoro uwazasz, ze masz ukonczone studia wyzsze ma tole. czy sa studia nizsze? odpowiedz sobie sama de bi lu.

Gość gość
Pisze ze ma studia wyższe, bo nie ma jeszcze ukończonych studiów podyplomowych matole

Gość hahaha jeszcze
dobre sobie, bo nie ukonczy ani podyplomowych ani doktoranckich, zostanie przy licencjacie

Moja siorka skończyła w Select'cie makijaż, czy jak to tam się zwie, chyba wizaż;) codziennie przychodziła jak gwiazda filmowa nie mówiąc o tym, że musiałem słuchać jaki to Select jest ekstra, a i za modela do prac domowych robić;) podobno cisną niemiłosiernie, ale to chyba dobrze. W sumie. Skoro ktoś idzie tam dodatkowo to musi wyjść nauczony, a nie według zasady jak płacisz to dostajesz;/

Gość gość
Pewnie ze warto robić kurs, zawsze dobrze jest sie doszkalac i miec wiecej kwalifikacji, bo dzieki temu jest sie atrakcyjniejszym na rynku pracy. Ja robilam kurs wlasnie opiekunki osób starszych w http://www.zdz.lodz.pl/ i przydało mi sie to, bo teraz sobie troche dorabiam wlasnie jako taka opiekunka. Są rozne rodzaje kursow, mozna spokojnie wybrac cos odpowiedniego dla siebie.

Gość gość
heheh :p ja też byłam na kursie w szkole Select tylko na fryzjerstwie ;) stawiałam na praktykę a tam zdecydowanie jest jej najwięcej;) Już od drugiego dnia kursu normalnie przyjmowałyśmy klientki i uczyłyśmy się strzyżenia, farbowania, modelowania itd wszystkich usług jakie powinna wykonywać prawdziwa fryzjerka ;p Na dobry początek w gratisie dostałyśmy profesjonalne nożyczki i grzebień - supcio ;))) A na koniec certfikaty i zaświadczenia dzięki którym fachowo możemy wykonywać ten zawód ;)

Gość miszka22
wiadomo, kursy i szkolenia zawsze warto! W cv to nawet lepiej wygląda dla pracodawcy, który widzi,że zależy ci na tym by być dobrym pracownikiem skoro się szkolisz. Mi po kursie projektowania wnętrz w http://www.akademia.ewaromanow.pl udało sie znaleźć pracę w wymarzonym zawodzie, więc to mówi samo za siebie :)

Gość gość
miszka22 zgadzam sie z tobą w 100% , teraz podnoszenie swoich kwalifikacji jest bardzo cenne i dzięki temu jest się atrakcyjniejszym na rynku pracy ;) Ja się nie poddaje i szkole się non stop , pracuje już jako kosmetyczka ale cały czas staram się rozwijać. gość tak zachwalał fryzjerstwo w szkole Select, sprawdziłam ich i faktycznie są dobrzy ;p Zapisałam się na wizaż ten najbliższy nie mogłam nie skorzystać , zwłaszcza ze mają promocje i gratis szkole z mayscary , dwa w jednym i już będę bogatsza o nowe umiejętności ;p

Gość Dobre_kursy
Polecam kurs projektowania wnętrz. Zajęcia są prowadzone w formie wykładów z prezentacją multimedialną i praktycznych ćwiczeń interaktywnych o charakterze warsztatowym. Zainteresowanych zapraszam pod poniższy adres: www.creator.net.pl/kursy/kursy-projektowania-wnetrz W razie zainteresowania innym kursami: www.creator.net.pl/kursy

Gość Artshobby
Zapraszam na kurs witrażu do naszej firmy Artshobby.pl! świetny prezent na święta dla siebie i kogoś bliskiego :) Mamy też w swojej ofercie inne produkty, które mogłyby służyć jako prezenty :) Zapraszamy do współpracy :) To zajęcie zajmuje czas i jest bardzo twórcze, gdy tworzymy czujemy się potrzebni i rozwijamy swoje umiejętności

Gość gość
Ooo, to mogę Ci polecić ten zakład http://www.zdz.lodz.pl/o-nas . Moja mama chciała się rozwijać w tym kierunku i zapisała się tam właśnie na kurs opiekunka dziecięca, ale widzę, że są tam też takie, np. opiekun osób starszych, opiekun w żłobku albo w klubie dziecięcym, różne pedagogiczne, dla wychowawców itd. Uczą tam podobno ludzie, którzy naprawdę się na tym znają. Dają też zaświadczenia, że się skończyło kurs, które warto później pokazać pracodawcy.