Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO WARSZAWIAKÓW

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Potrzebuję pomocy. Wyruszam w podróż i w Warszawie mam przesiadkę z Dworca autobusowego Metro Wilanowska s.14 na Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1. Ma 2 godziny czasu na dotarcie z jednego punktu do drugiego. :) Czy da radę przejechać całą trasę metrem czy raczej nie? Czy lepiej taxi zamówić?

Gość gość
ale nie przejdziesz metra całego od wilanowa do młocin bo centrum jest zamknięte czynne jest od wilanowa do politechniki i dopiero od metra ratusz nie mieszkam kilka lat w Warszawie ale byłam w tym roku i tyle wiem :)

Gość gość
właśnie tak słyszałam, że w centrum metro nieczynne. :( czyli z wilanowa jechać do politechniki metrem, potem kawałek czymś innym do metra ratusz i dalej znowu metrem? a który to będzie przystanek młociny? ostatni?

Gość gość
jakdojade pokazuje,zebym jechala 4 do ratusza, a potem z ratusza metrem...

Gość gość
wsiadasz w metro na stacji wilanowska, wysiadasz na politechnice, wychodzisz w kierunku nowowiejska i idziesz na tramwaj w kierunku centrum, wysiadasz na metro ratusz arsenał (kogos zapytasz to cie pokieruja w dobra strone), wsiadasz znów w metro na ratuszu i ostatni przystanek to młociny - jak wyjdziesz z metra idziesz w lewą stronę i potem znów w lewo i tam będzie zajezdnia autobusowa na ktorej m.in. staje polski bus bo domyslam sie ze tego szukasz :) 2h spokojnie ci wystarcza

Gość gość
Dziękuję bardzo :* Pozapisywałam to sobie, popatrzyłam na mapce w google i mam nadzieję,że się uda:))

Gość gość
Pytanie, kiedy planujesz jechać - jeśli jutro to nie obejdzie się bez przesiadek, jeśli w piątek lub później to przejedziesz całą trasę metrem w ok. pół godziny. http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,koniec-utrudnien-metro-w-piatek-wraca-do-centrum,95924.html

Gość gość
Mam pecha, bo jutro. :( No, ale jakoś ogarnę.