Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten program WAWA non stop to raczej podroba ekipy z newcastle i cardiff

Polecane posty

Gość gość

a nie żaden big brother , bedzie lecialo na tvn, z tego co widziałam to osoby wybrali yyy bardzo to sztuczne, Polacy zawsze jak drewniaki, Brytyjczycy to luzaki

Gość gość
no chyba nie myslisz, ze o 18 na tvn beda sie r****c jak w jersey shore :classic_cool:

Gość gość
akurat jersey shore to amerykanskie :O i w ogole mi sie nie podobalo, mieli mdle problemy jak z telenoweli , brytyjczycy są zabawni, wulgarni, inteligentni, zwłaszcza ci z cardiff nie bawia sie w zwiazk

Gość gość
wiem, co to za roznica? bardzo czesto ogladam te 3 programy w nocy na mtv i sa swietne :classic_cool: niech sie malolaty ucza jak sie powinno zachowywac. uwazam, ze w polskiej tv pojawi sie cos tego formatu za ~5 lat.

Gość gość
moze gdyby MTV to robiło albo polsat ale nie TVN ...wszystkie programy TVN są tak sztuczne ;((( ogladasz teraz z cardiff?? tam ciągle mają śmiechyi fajne teksty w wersji PL to pewnie beda ciągłe klotnie, placz i fochy :D

Gość gość
teraz siedze na kafe :classic_cool: kolo 24 pojde przed tv, moze akurat trafie. nigdy nie wiem, kiedy to leci, nie chce mi sie nawet sprawdzac, ale obejrzec lubie