Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melaniee

potrafi nie odzywac sie 4 dni

Polecane posty

Gość melaniee

facet z ktorym sie spotykam od jakis 3 miesiecy potrafi sie nie odzywac 4 dni, a pozniej pisze jak gdyby nigdy nic.Tlumaczy to tym ze nie lubi pisac. Zadko sie spotykamy (2 razy na tydzien). On pracuje wiec ma mniej czasu niz ja w ciagu wakacji, ale dla chcacego... Gdy jestesmy w klubie potrafi mnie lapac za tylek wkladac rece pod bluzke. Do tego nie potrafi sie zdeklarowac, czy jestesmy razem czy nie. Powiedzial ze chce wszystko powoli i z niczym si enie spieszyc. Ale ja mam wrazenie ze mu nie zalezy. Co sadzicie?

Gość gość
dajesz się tak publicznie obmacywać? Godności nie masz dziewczyno?

Gość melaniee
wlasnie nie. mowilam zeby przestal ale po jakims czasie bylo to samo.

Gość gość
bankowo cie zdradza

Gość gość
wiem, że to zabrzmi staromodnie, ale szanuj się i swoje ciało. To na pewno nie jest wartościowy facet, raczej jakiś gnojek

Gość melaniee
dzieki za rade ale szanuje swoje cialo.

Gość gość
więc on Cię nie szanuje. Raczej szpanuje przed znajomymi jaką łatwą laskę sobie znalazł. Piszesz, że potrafi nie odzywać się przez 4 dni. A Ty odzywasz się w tym czasie do niego? Dzwonisz?

Gość melaniee
zastanawiam sie jednak jak moge to zakonczyc. dzis po 4 dniach napisal w koncu i zapytal co slychac, kiedy mialam juz silne postanowienie ze juz wiecej sie do niego nie odezwe, ale...

Gość melaniee
nie pisze i nie dzwonie.

Gość gość
dlaczego sama nie napiszesz? to już nie te czasy, kiedy czekało się aż facet sam się odezwie.

Gość melaniee
czasem sie odzywam, ale czesciej sprawdzam ile potrafi sie nie odzywac. bo od poczatku tak robil. nie odzywal sie za czesto. Ostatnio zdenerwowalam sie jego zachowaniem w klubie. Po za tym mial sie odezwac czy nasze plany wypala, ale najprawdopodobniej poznow wstal bo poszedl pozno spac, ale nie odezwal sie ze przeprasza czy cos tylko czekal 3 dni zeby zapytac co u mnie.

Gość gość
nie sądzisz, że szkoda marnować czas dla kogoś dla kogo nie jesteś najważniejsza?

Gość melaniee
pewnie nie. ale mam wrazenie ze tez nie jestem do konca w pozadku. myslalam ze spedzimy dzien u mnie ale on powiedzial ze o 15 ma mecz i wczesniej nie wstanie pewnie wiec ja moge przyjsc na mecz i popatrzec jak gra. na co ja powiedzialam ze nie interesuje mnie pilka, wiec tez mowgl poczuc sie urazony. Ale on dla mnie rowniez nie wiele robi.

Gość gość
nie wstanie wcześniej niż o 15? wooow. To co on robił w nocy? weź się za jakiegoś porządnego gościa

Gość melaniee
no jak sie idze na impreze i wraca sie o powiedzmy o 4 no to raczej ciezko. Moze nie o 15 ale jakby wstal nawet o 13 to i tak troche za pozno by spotkac sie wczesniej, ale mogl sie spotkac po na to nie wpadl. I znow go bronie.

Gość gość
a dlaczego Ciebie nie było na tej imprezie z nim? Bo Cię nie zaprosił? Bo nie pomyślał, że może też miałabyś ochotę iść?

Gość melaniee
bylam. odprowadzil mnie i njaprawdopodobniej wrocil z powrotem bo byl z kolega

Gość gość
to już nie wiem co Ci napisać. Dla mnie to takie olewactwo. Ja potrzebuję faceta cały czas, a nie raz na 4 dni. Może jest w takim wieku, że do Ciebie nie pisze, ale z kumplami kontaktuje się cały czas

Gość melaniee
wlasciewie to nawet nie to. on widzi sie z kolegami tylko w weekend bo w tygodniu pracuje i oni tez. Pojda na impreze, napija sie, tyle. To dorosly facet, chociaz w niektorych sferach jeszcze dzieciak.

Gość gość
dorosły tzn. ile ma lat?

Gość gość
powiedziałaś mu wprost, że chciałabyś, żeby się odzywał do Ciebie częściej?

Gość melaniee
on powiedzial ze nie lubi sie narzucac i nie widzi sensu w odzywaniu sie zbyt czesto. Powiedzialam mu ze to nie narzucanie sie. Moim zdaniem jak sie za kims teskni to sie pisze czesciej.

Gość gość
i on sobie nic z tego nie robi?

Gość melaniee
no jak widac tak. wlasnie odezwal sie po takich 3 dniach kiedy postanowilam ze skoro sie nie odzywa to czas to zakonczyc i wlasnie w tedy gdy to postanowilam odezwal sie.