Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chudość to wg was duża wada u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

tzn powiedzmy nie jakaś chorobliwa chudość ,ale taka bardzo szczuplutka sylwetka rozmiar xs. jeśli dziewczyna ma biust B jakiś tyłek itd ,ale chude ręce np

Gość gość
ja p*****le, przeciez kazdy ma inny gust

Gość gość
jak dla mnie to zaleta, choc zdarza sie ze niektóre wyglądaja przy tym zle, kwestia urody

Gość pan byznesmen
to duża zaleta :)

Gość gość
czy wyglądam źle , chyba nie choć czasem ludzie mi mówią ,że jestem chuda no i maja rację. z twarzy jestem ,, normalna" nie jakaś wysuszona tylko bym powiedziała ,że mam ładną buzie nawet. tylko ten rozmiar 34...

Gość gość
Zależy jaka budowa ciała, jaki wzrost, jaka sylwetka...

Gość gość
wzrost - nie wysoki -163, waga 47, budowa ciała - cała szczupła z tym ,że góra bardziej tzn ręce mam chude ,a nogi też szczupłe ,ale mniej . w biuście mam 85 , pod biustem 70 więc biust rozmiar B . Talia 61 więc chuda ,biodra 90- szersze ,ale to zasługa szerokiej miednicy , ale nie lubię ich bo są za szerokie moim zdaniem

Gość gość
Przy takim wzroście taka waga to jeszcze żadna wada ;) Za bardzo panikujesz :P Ja przy wzroście 158 ważę 47kg, pod biustem mam jakieś 64, w biuście mniej więcej tyle co Ty. Też mam bardzo chude ręce i szersze biodra, też noszę xs i nie uważam, żeby to była wada:P

Gość gość
Szczupłość jest ładna, chudość już nie

Gość gość
ja bym wolała być szczupła właśnie ,ale będęnad tym pracować jeszcze... kiedyś , dawno chodziłam na ćwiczenia na kręgosłup bo jak byłam nastolatką miałam jakąś tam lekką wadę . i po tych ćwiczeniach pamiętam ,że lepiej wyglądałam tzn miałam troche mięśni więc wydawałam się troche grubsza niż jestem teraz na rękach np

Gość gość
więc chyba wrócę do tych ćwiczeń ;) choć to trzeba dłuższego czasu żeby sobie wyrobić troche mięśni ( nie do przesady oczywiście :P)

Gość gość
Jakie dziwne jest zycie. Jeden nazeka bo za chudy drugi za gruby. Ja bym ci chetnie oddala z 10 kg. Chcialabym miec taki problem jak ty, ja mam spora nadwage.