Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam zarabiających najniższą krajową

Polecane posty

Gość gość

Ile dokładnie wynosi Wasza wypłata na rękę? Powinno być około 1180zł, a ja mam ok 1140, siostra 1160 :o a obie mamy najniższą krajową. Koleżanka ma jeszcze inaczej... nie rozumiem...

Gość gość
bo zależy czy pracujesz w tej samej gminie i czy podajesz ze rolziczasz sie sama czy zmezem

Gość gość
z siostrą pracujemy w jednej firmie gdy rozliczam się z mężem to wychodzę na tym wypłatowo lepiej czy gorzej?

Gość nieeeeee
nie kumam

Gość gość
Powinnas lepiej wyjsc na tym rozliczajac sie z mezem

Gość jakie glupie matki
a co ma rozliczanie się z męzem do wysokosci wynagrodzenia? to moze miec wplyw na wysokosc naleznego podatku przy rozliczeniu rocznym i ewentualny zwrot jezeli maz byl w wyzszym progu. wysokosc twojej pensji zalezy od KOSZTU UZYSKANIA PRZYCHODU. jezeli pracujesz na miejscu to jest zwykly, jezeli do pracy dojezdzasz to podwyzszony. i wtedy nawet jak pracujesz w jednym zakladzie pracy mozesz miec inna pensje nie uwzgledniajac rocznej kwoty wolnej od podatku i kosztow uzyskania to najnizsza jest 1114,38 uwzgledniajac kwote wolna i powyzszone koszty masz 1186,38 przy zwyklych masz 1181,38 reszty nie chce mi sie liczyc ale nie jest to kwestia ze ktos cie oszukuje ciemna dziołcho

Gość gość
nikt normalny za takie grosze nie idzie do pracy:D to wyzysk i upokorzenie, na szczescie ja mam prawie 3x tyle i wiem za co pracuje i to 8h;) i w biurze:D, ale trzeba bylo sie uczyc

Gość gość
"nikt normalny za takie grosze nie idzie do pracysmiech.gif to wyzysk i upokorzenie, na szczescie ja mam prawie 3x tyle i wiem za co pracuje i to 8hoczko.gif i w biurzesmiech.gif , ale trzeba bylo sie uczyc" no i ? co to ma wspolnego z tematem?