Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgoszka

opadający biust

Polecane posty

Gość małgoszka

Dziewczyny, opada Wam biust ? Co z tym robicie ? Mam 22 lata, a czuje się jak emerytka ! Mam rozmiar stanika 75C, piersi duże, ale nie jakoś bardzo. Pierś nie mieści się w dłoni. Ale ostatnio zauważyłam, że mój biust jest niżej niż był :(

Gość gość
Jak nosisz źle dobrany stanik (dobrze dobrane 75C to jest MAŁY biust, sama zobacz: www.balkonetka.pl/katalog/size/75C/ ) to się nie ma co dziwić, biust nie ma podtrzymania i obwisa. Idź do brafitterki (tu adresy: www.stanikowamapa.prv.pl ), zamień to 75C na 65F czy co tam wyjdzie, ponoś dobrze dobrane staniki kilka tygodni to zobaczysz poprawę. O, ta pani też nosiła 75C a okazało się, że powinna 70GG: www.maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=114%3Arozmiar-75c-czyli-przecitny&catid=55%3Azdjecia-po-warsztatach&Itemid=85〈=pl

Gość małgoszka
Dzięki za poradę. Mierzyłam obwód pod biustem i wychodzi równo 75, więc obwód stanika mam dobrze obliczony, miseczka też ok, bo B jest za małe (biust "wylewa sie"), a D za duże (pełno pustej przestrzeni).

Gość gość
Jak wychodzi równo 75 (zmierzyłaś poprawnie czyli ciasno i na wydechu?) to obwód stanika powinnaś nosić 70, a nie 75 (chyba, że kupujesz staniki Ewy Michalak). I wtedy automatycznie miseczka będzie inna. Zmierz się jeszcze raz, napisz ile masz pod biustem zmierzone jak wyżej napisałam, i ile masz w biuscie (najlepiej zmierz na gołe ciało, a potem biust w staniku bez gąbek, podaj większy wynik) i zobaczymy, co powinnaś kupować :)

Gość gość
czy te reklamy biustonoszy , wszedzie sie musza wpierdalac?

Gość gość
Aha, jeszcze jedno: stanik trzeba prawidłowo zakładać, wygarniając piersi aż niemal z pleców. Jak się to zrobi, to się często okazuje, że ta pusta miseczka jest wypełniona aż za bardzo ;) Popatrz tutaj: www.youtube.com/watch?v=9noQivj6S2Y

Gość gość
Jakie k&wa reklamy? Gdzie ty widzisz reklamę? :/

Gość romana32
Ja po ciąży dobrałam dla siebie odpowiedni rozmiar stanika oraz jego model. Po karmieniu zaczęłam stosować masaże piersi i nie posiadam opadającego biustu. Stosowałam się raczej do porad zawartych na http://likemed.com/pl/budowa-i-rozmiar-biustu/ i wszystko wyszło tak jak należy. Nie posiadam problemów z opadającym biustem, a sam kształt piersi jest bardzo ładny. Myślę, iż jest to kwestia upodobań oraz tego, kto jak zadba o swoje ciało.

Gość cycata hanka
oprócz dobrze dobranego stanika polecam mezoterapię igłową na biust. Ja mam rozmiar 65H ( wg brafiterki) ale po ciąży on troszkę opadł. zdecydowałam sie wówczas na zabieg mezoterapii u dr Sułowicz z Krakowa. Moje cycki wyglądają teraz bardzo dobrze. dzięki zabiegowi ujędrniły się i sa bardziej sprężyste. Oczywiście jak szybko chudne to i biust zawsze w pierwszej kolejności cierpi ale chodze co jakiś czas na zabiegi podtrzymujace i jest super! Polecam

Gość gość
Można też zrobić terapie mikroigłową na biust. Wiadomo, ze się go nie powiększy ale skóra bardzo się ujędrni. Najlepiej połączyć mikroigłówkę ze specjalnym serum Breast Modelling Serum.