Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janett2121

ORNITOFOBIA lek przed PTAKAMI

Polecane posty

Gość Janett2121

Czy ma tez ktoś tak? Boje sie ptaków ( bez skojarzeń ) najbardziej gołębi same słowo mnie przeraża a ich widok oprawia mnie o mdłości. Jak ktoś karmi ptaki to albo robię szeroki luk i zamykam oczy, brzydze sie ich a jesli przyleci koło mnie mam łzy w oczach i cała sie trzese

Gość Janett2121
Trochę to nie typowe ale każdy sie czegoś boi ja natomiast nie boje sie pajakow węży nietoperzy itp

Gość Janett2121
??

Gość gość
ja panicznie boję się pająków i ogółem robali.ale ptaki ...niedawno wychowalam pisklaka,co cie w nich najbardziej odrzuca ?

Gość gość
ja tez boję się ptactwa, głownie gołebi i czasem utrudnia mi to zycie..

Gość gość
Też mam z tym problem, w dodatku mieszkam na wsi, za każdym razem muszę mieć wymówkę, żeby nie isc do sąsiadów, po których podwórku chodzą kury... Najbardziej w ptakach przerażają mnie skrzydła i dzioby

Gość gość
ale drób wpieprzasz co?

miałam taki epizod jako małe dziecko, po obejrzeniu "Ptaków" Hickoka, bałam się dużych czarnych ptaków - wron, kruków, kawek ale przeszło mi dość szybko teraz mam arachnofobię i boję się chrabąszczy (nie wiem, czy ma to oddzielną jakąś nazwę) na szczęście tylko to :)

Gość gość
Też boję się ptaków. Innym wydaje się to dziwne JAK MOŻNA SIĘ BAĆ WROBELKA Ale tak naprawdę, to jest okropne.. Boję się chodzić koło ptaków, te dzioby i skrzydła i te łapy.. To jest nie do zniesienia