Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek998

Co to może znaczyć

Polecane posty

Gość Grzesiek998

Siemacie, mam taki dość nietypowy problem. Otóż jestem nieśmiałym chłopakiem itd.. jakoś nie ma dziewczyn w mojej okolicy na które bym zwrócił uwagę i które na mnie zwracają uwagę, jednak jest taka dziewczyn z mojej klasy, która lubi usiąść mi na kolanach a jak wracamy do domu lub gdzieś paczką idziemy łapie mnie po rękę. Zawsze gdy z kumplami się spotkamy wita się ze mną pierwszym. Teraz ostatnio zaczyna do mnie pisać SMS i zawsze na końcu pisze :3 lub <3 .. Jestem Bardziej Maniakiem kompa, a nie duszą towarzystwa.. Powiedzcie mi co to ma znaczyć bo naprawdę się pogubiłem. Z góry dzięki i przepraszam za tak masakrycznie opisany problem xD

Gość Grzesiek998
^^ Help ?

Gość gość
Mysle,ze jej sie podobasz.

Gość gość
też jestem tego zdania, sikorka leci na ciebie ;)

Gość Grzesiek99
No fajnie.. mi się ona też podoba, ale że jestem chłopakiem powinienem jakoś zacząć.. a nie wiem jak i liczę na poważne rady.. Kumple się śmieją że z nią chodzę, a tak nie jest co mnie czasem denerwuje.. na razie jak się spotykamy zaczyna się i kończy na żartach. Pomóżcie, doradzicie coś.

Gość gość
To ile wy macie lat, że jeszcze koledzy się z ciebie śmieją, że z kimś chodzisz ?

Gość Grzesiek998
16 :P kończmy gime :) śmieją się w tym sęsie, tak sarkastycznie tzn. " jak tam ci się z nią układa", "co tam u was " mam ochotę z nią chodzić ale nie wiem jak jej to powiedzieć.. Przecież nie podejdę i wywalę tak prosto z mostu.. :P

Gość Grzesiek998
No weźcie ludzie, doradzicie coś ?zacznijcie się udzielać po to jest to forum.

Gość gość
Zaproś ją na kawe albo ciastko.

Gość gość
Do kobiety trzeba się pofatygować, Odpręż się nieco bo musisz wyluzować, Zaproś na spacer spędź czas sam na sam, Spraw by czas bardzo miło upłynął wam, Jest lato więc przecież jest opcji milion, Scenariuszy spotkań chyba z trylion, Olej kolegów co Ci tak dokuczają, Sami z pannami doświadczenia nie mają, Z zazdrości trochę i po złości dogadują, Jeszcze jak szczeniaczki trochę rozumują, Najważniejsze te spędzić z nią sam na sam czas, Wykorzystaj wakacje zanim wrócicie do klas, Musisz być pewny czy ona coś czuje, a jest tak gdy od spotkania się nie wymiguje, nie ma przecież co się bać od niej odtrącenia, jedna lub kilka randek niczego nie zmienia, masz spore szanse bo są chłodne wieczory, przytul ją gdy zimno skorzystaj z zimnej pory, Baw się z nią dobrze a to zaoowocuje, nudzi mnie to już że sobie rymuje.

Gość Samiramida
co to :3 albo <3? tez chce wiedziec.

Gość Grzesiek998
No epic wierszyk ;) nie mogę wyjść z podziwu. Dzięki za porady ;)