Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figurantka

Do facetów

Polecane posty

Gość figurantka

Mam Was dosyć! Jesteście mało rozgarnięci, leniwi i ślepi! Nie potraficie właściwie odczytać sygnałów ani wyjść z inicjatywą. Nawet w przyjaźni już mnie męczycie. Odpoczywam od Was!

Gość gość
i kogo to interesuje????

Gość gość99
@figurantka w imieniu kobiet - DZIĘKUJĘ 🖐️

Gość gość99
@numero duo dziękuję autorce

Gość gość dla Juvii
Zobaczymy jak długo wytrzymasz w tym odpoczynku od Nas:-D:-D:-D Powodzenia.

Gość gość
"Nie potraficie właściwie odczytać sygnałów" facet to ku@@@wa nie jasnowidz!!! I jeśli się czegoś nie domyślamy to trzeba powiedzieć nam to wprost i tyle.

Gość very sad
Ja mojemu czasami mówię wprost a on i tak nie rozumie:)

Gość gość
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Ja jestem z tych którzy odczytują sygnały i potrafią przejąć inicjatywę.

Gość aron
Zamiast odpoczywać od facetów,zacznij raczej sprawdzać cz rzeczywiście masz ich wszystkich dosyć.To długa droga,ale jedyny sposób żeby trafić na swojego.

Gość deszyfrator sygnałów
odczytałem Twój sygnał. Wyszło mi tak: zwyczajna, nieco nudna, zakochana w sobie szuka księcia z bajki, który będzie się ciągle starał ją zadowolić a ona sobie będzie kręcić noskiem i leżeć jak kłoda drewna bo przecież ona ma prawo, bo ma dwa chromosomy X... Takich kobiet, to i ja mam dosyć :-) Pozdrawiam.

Gość gość
Daj sobie z nimi spokoj odpocznij na c**j Ci c**j? Dzis jestesmy samowystarczalne

Gość figurantka
gość autor Przynajmniej nie jestem taką łajzą jak Ty! Stąd moje w****ienie. Bo większość facetów to egoiści, chamy i narcyze. Nie wrzucam wszystkich do jednego wora. Czas być niezależną i samowystarczalną. Nie nadajecie się nawet na przyjaciół. Nic nie znaczą moje słowa, bo przecież wszystko spływa jak po kaczce, jak to u facetów. Nie można na Was liczyć.

Gość gość
Umiesz liczyć? Licz na siebie.

@ figurantka - no już się tak nie podniecaj niezdrowo. To że ja jestem łajzą, albo to że kilku pod rząd Cię olało, nie znaczy że nie znajdziesz kogoś normalnego na tym łez padole. Uogólnianie jest bez sensu. Buźka! :)

Gość gość
figurantka: a miałabyś ochotę w ramach wyżycia podominować nad facetem ( np skopać obcasami, bić pejczem)...?

Gość gość
Figurantko chyba nie trafiałaś na odpowiednich mężczyzn skoro tak się denerwujesz i takie tezy wygłaszasz. Wejdź sobie na mynago lub coś podobnego, znajdź chłopa czy kilku i jeśli żaden nie będzie odpowiedni to wtedy będziesz dalej głosić swoje przekonania.