Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu tak boje dac sie poznac

Polecane posty

Gość gość

co jakis facet na mnie zwroci uwage to ja uciekam jakby od tego zalezalo moje zycie. Boje sie strasznie. Czuje sie jakby jedyna rzecz jaka mam do zaoferowania byl w miare ladny wyglad (choc i tak porownuje sie wiecznie z innymi i stwierdzam, ze jestem brzydka). Czuje sie tez strasznie glupia, taka debilka ktora nie zna sie na niczym, chociaz znajomi sa na moim poziomie a nie sa wcale glupi. Po prostu doluje sie tym ze nie mam nic do zaoferowania, czuje sie jak takie zero i jakbym byla do niczego... Chcialabym milosci tak jak wszyscy (chyba wiekszosc ludzi jej pragnie). Nie umiem sie otworzyc, pozuje na taka pewna siebie, mimo, ze jestem tak naprawde bardzo niesmiala i oszukuje innych i samych siebie. Jak pokonac ten strach i byc jednoczesnie soba..?

Gość Sam25
Nawet największe dokonanie w życiu człowieka zaczyna się od małego kroku.

Gość gość
czemu to takie trudne...

Gość gość
Bo Pierwsze Kroki Są Trudne I Wdrażanie To W Życie

Gość gośćj
Bo nie masz i nie znasz siebie. Narazie odrocz myśli o miłości oraz byciu z kimś. Gdy będziesz z kimś rozmawiała, to wiedz, że i tak z nim nie wiążesz większych planów, a nabierasz doświadczenia. Musisz poznać siebie, odszukać. Znaleźć swoje zainteresowania, kształcic się oraz nabrać pewności siebie. Nie odnajdzie miłości ten, kto nie kocha siebie.