Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejla83

jestem w ciąży a nie mogę znaleźć miejsca u ginekologa

Polecane posty

Gość lejla83

zaraz się chyba załamę jestem w ciąży, chciałabym wybrać się do ginekologa, dzownię do wszystkich polecanych na necie i wszędzie nie ma do końca roku zapisów nawet prywatnie o wizycie na nfz nawet nie marzę... zaraz się załame i będe płakać! co to k***a ma być?! co miesiąć 1/3 wypłaty mi kradną na jakies p**********e składki a jak muszę iść do lekarza to k***a nawet prywatnie nie ma miejsc?? jestem wściekła!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To gdzie Ty mieszkasz na jakimś zad*piu ,że wszyscy zajęci ,rozumnie że prywatnie może nie być od razu wolnego terminu ale NFZ powinni Ciebie przyjąć od razu bo jesteś w ciąży i musi zbadać cię lekarz nie możesz czekać miesiąc ,ja pracowałam w przychodni i u nas kobiety w ciąży rejestrowane były na ten sam tydzień a czasami nawet na ten sam dzień ,a potem jak zdecydowały się prowadzić ciążę u danego lekarza to wizyty stałe ,nie było problemu .

Gość gość
To nie dzwoń do polecanych w necie tylko idź do najbliższej przychodni, powiedz że jesteś w ciąży i muszą cię przyjąć. W jakim mieście mieszkasz że nie masz lekarza do końca roku? Ściemniasz, bo nawet do bardziej obleganych specjalistów kolejki mniejsze. A co mają składki zdrowotne do prywatnej opieki?

Gość gość
Autorko to jest kpina! Kiedyś miałam podobną sytuację z endokrynologiem. Nie mogłam się zapisać ani prywatnie ani na nfz a to najlepsza endo w mieście. Pojechałam do przychodni kiedy endo przyjmowała, zrobiłam taką awanturę że od 10 lat co miesiąc zabierają mi 2000zł a ja nie mogę nawet na krótką konsultację się dostać? Endo wyszła do mnie i powiedziała że mnie przyjmie na koniec dnia i to na nfz bo miałam skierowanie. Z doświadczenia wiem że czasami warto zawalczyć o swoje. Bo do k....nędzy gdzie idą nasze niemałe pieniądze. Autorko jesteś w ciąży i gin należy ci się jak psu buda. Zadzwoń powiedz że jesteś w ciąży i masz bóle, muszą cię przyjąć.

Gość gość
Idź doi przychodni ,łachy nie robią lekarz musi cię zbadać ,udg nie musi ci robić bo nie wszystkie przychodnie mają aparaty usg to możesz zrobić prywatnie ale zbadać musi .

Gość gość
Marcin znowu podszywa sie pod dziewczyne lejla83 UWAGA

Gość jestem aniołem
bez jaj. ja w bydgoszczy dałam radę umówić się na drugi dzień do dwóch lekarzy prywatnie. prywatnie ci odmawiają, mówią, że do końca roku?