Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiutka3

CIĄŻA czy OMAMY

Polecane posty

Gość kasiutka3

Hej! Weźcie mnie strzelcie normalnie bo zwariuję! Ja- kobieta 26 lat, matka dwóch chłopców (5 i 4 latka), żona, realistka itd... ;) wkręcam sobie ciążę tak, że już nie mam na siebie siły ... Napiszcie Waszym zdaniem- ostro i dosadnie... Idę dzisiaj po południu do gina, no ale przecież bym nie wytrzymała gdybym nie założyła topiku ;) Stosunki przerywane, ostatnia @ 24.07.2013r. cykle nieregularne 25-32 dni... od około tygodnia- bóle głowy, nudności, w samochodzie niedobrze mi się robiło (nie mam nigdy problemów z jazdą autem), duży apetyt, biegunka, bóle podbrzusza jak na okres, 2 dni temu się zerwałam z łóżka bo miałam wrażenie że mnie zalało, na papierze nic.. 2 testy - jeden w 27 dc- negatyw, drugi dzisiaj w 30 dc- negatyw pre test, aczkolwiek widziałam jakby wgłębienie w miejscu T.. no ale po czytaniu neta, stwierdzam, że ta firma tak ma... ciągle mam podwyższoną temperaturę, jest mi zimno i spać mi się chce... cycki mi mrowią, ale to przed okresem też tak miałam w sumie.. No i co byście doradziły laseczki?! Jest ktoś w podobnej sytuacji, kto chciałby dziecko, a nie wie na czym stoi ? ;) ja dam znać po wizycie u ginki, do cholery chyba coś mi powie konkretnego..

Gość gość
wszystko wskazuję na ciąże :) tylko te negatywne test ? na którą godz. masz lekarza? daj od razu znać co i jak

Gość jestem aniołem
ale że się cieszysz czy martwisz, bo nie kumam?

Gość goscccc
Mi się wydaje, ze sobie wkrecasz, ale moze sie myle :)

No cieszyłabym się, tylko nie chcę się cieszyć jak nie mam potwierdzenia.. Tyle się naczytałam, że dużo babeczek miało negatywy, dopiero któryś tam wyszedł pozytyw i były w ciąży, więc człowiek sobie już nadzieje robi... To byłaby moja 3 ciąża, więc może jakoś inaczej organizm reaguje? ;)

na pewno nie wkręcam sobie sraczki :P ból głowy mam również i czuję to ;) i że mi zimno też czuję :O

Gość gość
wg mnie omamy

i że mam 37,3 widzę na termometrze :P Tylko ciekawa jestem, czy mimo tego, że teściory pokazują jedną kreskę, mogę się łudzić, że to ciąża... pewnie się przeziębiłam, ale kurcze okresu brak :)

Ogólnie zależy mi na wypowiedziach dziewczyn, które miały negatywy, a objawy się utrzymywały i jednak były w ciąży... dodam, że siurki były nie z porannego moczu...

Hej! No i wczoraj byłam u lekarza... I w sumie jestem zdezorientowana... Lekarka po usg "dowc*pnym" stwierdziła, że miesiączki nie będzie jeszcze jeszcze około 2 tygodni, że niby błona jest cienka, a nie przerośnięta... mam zatestować jeszcze za jakiś tydzień, bo mówi, że jeśli to ciąża to musi być wczesna i nic nie widać... i dała skierowania na badania hormonów... czyli albo ciąża, albo zaburzenia hormonalne i się okres spóźni... ale te objawy ją zastanawiają... typowo ciążowe, albo typowo nerwicowe... ale przecież aż tak się niczym nie stresowałam !

Gość gość
dziwne...testuj, zrób betę i daj znać bo jestem ciekawa :)

Gość gość
kiedy masz wyniki bety?

Gość gość
dostałam okres ;) już mi się kończy..