Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres a antybiotyk

Polecane posty

Gość gość

witam was wszystkich. mam ogromny problem i bardzo sie boje. otóż mam dopiero 17 lat. Jestem w związku z chłopakiem 2 lata. Od kilku miesięcy uprawiamy seks. Zawsze używamy gumek i nigdy nie zdażyło sie żeby doszedł we mnie. W poniedziałek źle sie poczułam byłam osłabiona miałam temperature. Mama kupiła mi w aptece jakieś tabletki. Na nastepny dzien dostalam okres. dodam, ze nie bolal mnie brzuch a zawsze jest tak, ze mam bule dosc silne. w ten sam dzien ( wtorek) wzielam antybiotyk i moj okres stal sie jakis 'dziwny' pierwsze dni a tyle co nic. strasznie sie boje ze moge byc wciazy ale to naprawde nie jest mozliwe bo zabezpieczamy sie jak mozemy. moglby ktos mi pomoc? prosze o odpowiedzi osob ktore naprawde sie znaja bo naprawde sie stresuje i boje.

przede wszystkim, nie panikuj. po drugie, bardzo niebezpiecznie jest podawac antybiotyki bez konsultacji z lekarzem. mozliwe, ze one tak zadzialaly na twoj organizm. Zrob test ciaziwy....

Gość gość
ale ja byłam u lekarza ona mi przepisala antybiotyk. w jeden dzien wzielam tabletki ktore polecila aptekarka a w dzien kiedy dostalam okres bylam u lekarza i to ona wlasnie przepisala mi antybiotyk ..

Gość gość
powiedz ze to nie jest mozliwe zebym byla w ciazy skoro zabezpieczamy sie w taki sposob blagam ..