Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk Andrzej

kobieta neurotyczka

Polecane posty

Gość Informatyk Andrzej

Witam, mam problem, a mianowicie spotykam się z neurotyczką. Kobieta jest ładna, interesująca, samodzielna, spokojna, jednak im bliżej ją poznaję, tym jej neurotyzm jest bardziej widzoczny. Ona chyba zaczęła się angażować, a ja już sam nie wiem co robić. Z jednej strony bardzo ją lubię, z drugiej nie wiem jak miałby wyglądać z nią związek, czy ona by mnie nie oplotła jak bluszcz. czy ktoś z was był z neurotykiem/ neurotyczką? Czego można się spodziewać po kimś takim? Czy warto inwestować w tę znajomość, czy lepiej uciekać? Pozdrawiam

Gość gość
A niby jakie zachowania przejawia ta neurotyczka:?

Gość Informatyk Andrzej
Wciąż mi opowiada, że potrzebuje przyjaciela, że nie interesuje jej seks, nie ubiera się dla mnie seksownie, jest wesoła, chociaż ma dużo problemów o których mi opowiada. Jest flegmatyczna, chociaż bardzo się wszystkim denerwuje.

Gość gość
zmień chociaż pseudonim jak chcesz być wiarygodny. a tak to wszyscy wiedzą, że mieszkasz z mamusią, dochodzisz zanim w nią wejdziesz i jesteś totalnym bufonem.

Gość gość
ona jest zupełnie normalna , tylko ty nie interesujesz jej jako kochanek

Gość gość
To raczej introwertyczka a nie neurotyczka.

Gość gość
Chociaż nie, introwertyk nie chce miec przyjaciool.

Gość Informatyk Andrzej
Próbuje ułożyć sobie życie. Może macie rację, że coś jest nie tak w moim zachowaniu, może powinienem się do tej kobiety przekonać, dlatego tu piszę i szukam rad. Proszę mnie nie obrażać.

Gość gość
bo co, nie zakochasz się? hehhee

Gość gość
A właśnie, ja już Ci odpisywałam. To raczej na zainteresowanie z jej strony nie wyglada, wiem po sobie że gdy sie zaurocze to nigdy nie pokazuje sie z tej zlej strony... nie jestem do konca soba - nie opowiadam o problemach itp. Moze Ty bys chcial zeby sie zaangazowala ale na to nie wyglada ;)

Gość gość
ona się na pewno nie zaangażowała gdyby tak było, zawsze starałaby ci się podobać, nie chodziłaby w byle ciuchach i nie opowiadałaby o problemach najwidoczniej zakwalifikowała cie jako kolege do pogadania i nic wiecej

Gość gość
Własnie :)

Gość Informatyk Andrzej
Opowiadanie o problemach jest raczej przejawem zaufania, czyli raczej zależy jej, a poza tym jesteśmy dorosłymi ludźmi, ja mam 42 lata, a ona 36, więc w naszym wieku uwodzenie kogoś wyglądem i kolacyjkami przy świecach jest śmieszne.

Gość gość
No to pewnie jej zależy na znajomości/przyjaźni ale nie związku

Gość gość
Wczoraj pisałeś , jesteś żałosnym mamisynkiem. To nie z nią jest coś nie tak. Palant z ciebie, wiesz? Nie dziwie się dziewczynie, że ci nie daje hehe. Co za idiota. Posty mówią same za siebie.

Gość gość
nie znasz kobiet kolego wiek tutaj nie ma znaczenia jak kobiecie facet się podoba i jej na nim zależy, to nie ważne ile ma lat, chce mu się podobać i uwodzi go ... wyglądem, zachowaniem, wszystkim jesteś tylko facetem do pogadania i dlatego ona nie stara się, nie zależy jej na tym co sobie pomyślisz

Gość Informatyk Andrzej
Ona mi powiedziała inaczej. Powiedziała, że jej związki rodziły się z przyjaźni i że ona nigdy nie kokietowała. A stroić się lubi, bo kiedyś ją spotkałem na mieście to była odstawiona. i powiedziała mi, że jak wycholdzi gdzieś to się ubiera w sukienki i szpilki, a że ja jej nigdy nie zapraszam i wpadam późnym wieczorem, to ona jest już śpiąca zrelaksowana inie chce jej się stroić. Co o tym myśleć?