Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościk

Mąż nie za bardzo za wyjazdem za granicę kiedy ja jestem za jak najbardziej

Polecane posty

Gość gość
To współczuje znajomych,ale nie każdy takich ma. Ja dostałam dobrą pomoc od znajomych. Wybierajcie ich rozsądniej. 2013-08-22 11:28:28 [zgłoś do usunięcia] gość Ty jeszcze trochę i w Polsce zostaniesz z niczym szczurze :) Bo rząd Cię obskubie,nie bój się. Myślisz że coś dostaniesz? :D

Gość gość
Rząd z ludzi zrobił szczury, czy raczej ludzie się dali zrobić!? Znów to samo, jedni drugim do oczu skaczom, to nic dziwnego że robią z nami co chcą, jak rodak rodakowi pluje w twarz. Za wygodnie Wam jeszcze, skoro nie weźmiecie i się nie zorganizujecie, iść pod sejm i wysiedlić stąd darmozjadów. Kto tu rządzi? Oni pracują dla Nas, czy my na nich!!! Jeszcze nie jesteście widocznie pod ścianą, skoro nic z tym nie robcie, a jak komuś bardziej uwiera, to zbiera manatki i wio za granice. Po cholerę płacicie składki, jak ani opieki medycznej nie macie dobrej, ani emerytury z tego nie będzie! Opłacacie policję ale szybciej od nich mandat dostaniecie niż staną w Waszej obronie. Za wasze składki jedynie gmachy zusowskie sobie stawiają i premie wypłacają. Jakby jutro rano choć 10% społeczeństwa powiedziało: dość tego! Pier dole nie płacę, zusów, podatków, kredytów, to co by im wszystkim zrobili, do więzienia zamknęli :D z mieszkań wyrzucili? Zamiast używać internetu na psioczenie jeden na drugiego, a jeszcze lepiej jaka to ojczyzna jest be, wykorzystajcie go do jednoczenia się, organizowania, jest mnóstwo grup które coś robią by w tym kraju coś zmienić, wiecie o nich, wspieracie ich, mówici o nich? Czy lepiej nic nie robić i narzekać jaki to kraj, rząd, ludzie.... jest nie dobry :O Może najpierw zacznijmy zmianę od siebie. Pojedyńczo jesteśmy niczym, ale w całości, mogą nam skoczyć!

Gość A Ty co robisz gościu wyżej
? :D