Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota_z

stosunek w 2 dniu okresu

Polecane posty

Gość dorota_z

Witam. Kochałam się z narzeczonym w 2 dniu okresu (czyli w 2 dniu cyklu) mam cykle mniej więcej 25 - 31 dniowe. Trochę wtedy zaszaleliśmy bo trochę się nie widzieliśmy (on był za granicą 3 tygodnie) no i spuścił się we mnie. Teraz się trochę boję, że mogę zajść w ciążę a przed ślubem byśmy nie chcieli dzidziusia;/ Proszę o pomoc.....niby wtedy wychodzą dni niepłodne. Ale chciałabym żebyście podzielili się ze mną swoimi komentarzami. Z góry dziękuję.

Gość gość
Nie bd w ciąży.

Gość gość
Z bzykaniem musisz poczekać lub stosować antykoncepcję

Gość dorota_z
wiem wiem....zawsze uważamy i się zabezpieczamy ale wtedy jakoś nas poniosło;/ mam nadzieje ze 2 dc wiec nie bede w ciąży...

Gość gość
Antykoncepcja w Szwecjintykoncepcja jest darmowa do 21 lat , od 13 lat młodzież dostaje prezerwatywy w jakiej chce ilości, od 15 lat tabletki antykoncepcyjne a od 18 implanty , spirale i plastry. Edukacja zaczyna sie w szkole to całkiem naturalne tutaj ale z rodzicami tez dzieci rozmawiają swobodnie na temat zabezpieczeń. Zanim podadzą jakaś antykoncepcyjne robione są badania a zakladaniem zajmuje sie położna .

Gość gość
W takich cyklach są to dni niepłodne. Ale lepiej je sobie wyznaczaj na bieżąco, przed stosunkiem, będziesz mieć pewność. Ciekawym rozwiązaniem może być tester na ślinę :)

Gość dorota_z
no właśnie są to dni nie płodne....ale chciałam wiedzieć coś na ten temat od was. Jeszcze nie słyszałam żeby ktoś zaszedł w ciążę w 2 dzień okresu.....no ale może wy coś wiecie więcej? Jeszcze chciałam zapytać w jakiej cenie jest ten tester na ślinę?? I czy on jest wiarygodny??

Gość gość
oczywiście ze mozna zajść w drugi dzień okresu ...;/

Gość gość
W czasie okresu jak najbardziej mozna zajsc w ciaze.

Gość gość
Jak można się gzić na poczaku okresu kiedy krew najbardziej leci :/ Ludzie mają porypane pod hełmem.

Gość gość
nie jestes w ciazy

Gość gość
A skad wiesz, ze nie jest?posiadasz zdolnosc jasnowidzenia czy co?

Gość gość
nie wszyscy mają pierwsze dni okresu obfite.... niektóre kobiety w czasie okresu czują się bardzo dobrze i wtedy lubią się kochać....

Gość gość
kto powiedzial ze nie moze zajść w ciążę? szyjka macicy otwarta więc droga dla plemników wolna. skoro nie stosuje antykoncepcji to o czym my tu mówimy? taki jednorazowy kalendarzyk na płodne - niepłodne . NIE ISTNIEJE.

Gość gość
W czasie okresu bzykanie to jest rytualne świniobicie

Gość gość
w ciąże nie zajdziesz. ale sex podczas okresu dla mnie masakra

Gość gość
słyszałam że można zająć w ciążę pod koniec okresu np. w 5, 6 dzień ale żeby zająć w ciążę w 2 dzień okresu to nie słyszałam;/

Gość gość
moim zdaniem nie zajdziesz w ciążę ale nigdy nie ma 100% pewności...

Gość gość
na bank nie zajdziesz podczas okresu.Nie kochajcie sie w 1 dzien po okresie,bo ja tak zaszlam!

Gość gość
Kobieta zawsze gotowa jest zaciązyc.Taka jej natura na rozwój gatunku.

Gość gość
jakoś nie chce mi się wierzyć, że 2 dzień okresu można zajść w ciążę....ale jakby coś to odpisz czy tak się stało czy nie. Będziemy wiedzieć na przyszłość:) hihi

Gość dorota_z
Właśnie dostałam okres.....więc kochając się w 2 dniu okresu nie zaszłam w ciążę. Cieszę się:) lecz nie zawsze może się udać... Pozdrawiam

Gość gość
Nie chwal się głupotą z r****niem

Gość dorota_z
nie chwalę się....ale niektóre osoby chciały wiedzieć więc piszę. Najlepiej kogoś oceniać;/ wiem że źle zrobiłam i wiem że już tego nie zrobię.

Gość gość
Kobiety rozpoczynająć bzykanie powinny się zabezpieczać.Wszystkie sa uczone a o rozrodzie wlasnym nic nie wiedza.Potem stosują pigułki poronne.Powinnaś teraz zapoznać się z antykoncepcją gdyż od bzykania nie uwolnisz się Cipka będzie myśleć za główkę

Gość dorota_z
ale ja nie powiedziałam że niebede się kochać......tylko że napewno nie bedę robić tego bez zabezpieczenia. Zawsze zabezpieczaliśmy a to był jedyny raz bez zabezpieczenia. Teraz tylko z zabezpieczeniem bo nie bedę ryzykować.....

Gość gość
Dziewczyna powinna być trwale zabezpieczona,gdyż nie wie kiedy spotka ją przygoda

Gość gość
no tak tak kobieta powinna zawsze być zabezpieczona i truć się tabletkami....a faceta nie powinno nic interesować.....używamy prezerwatyw i tak będzie do ślubu....

Gość gość
Jak to może być ty z gołą cipka ,a on w mundurze.Co za doznanie

Gość gość
Są to dni niepłodne, nie ma mowy o ciąży. Ale lepiej je sobie wyznaczać cały czas, będziesz wiedzieć kiedy jest ryzyko zapłodnienia. Fajnym rozwiązaniem dla Ciebie może być np mikroskop owulacyjny. Wielokrotnego użytku, więc się opłaca