Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gOsCiowkaaaaaaaa666

w czym pierzecie ciuszki dziecka i swoje ubrania

Polecane posty

Gość gOsCiowkaaaaaaaa666

w jakim proszku czy plynie pierzecie swoje a w jakim dziecka a moze w tym samym?i jak odpiera?uzywacie jakiegos plynu do plukania?

Jak urodził się syn to może z miesiąc prałam w Loveli be płynu do płukania, a nasze normalnie Visir czy Persil plus Lenor. Teraz urodziła się córa i jej rzeczy piorę od początku razem z naszymi w "dorosłym" proszku i z płynem do płukania (dalej Lenor).

Gość gość
proszek Vizir i do tego plyn Lenor perfumowany

Gość gość
dziecka w jelpie, nasze w persilu. ale czasem wpadł mi ciuszek do naszego prania i nic mu nie było więc pewnie jak skończę jelpy (mam do bialego i koloru z 2-3kg)to przejde na persil.

Gość gOsCiowkaaaaaaaa666
a w jakim vizirze pierzecie?bo ja w alpine fresh.jak kupilam sensitive to nie dosc ze sie zbrylil to nic nie odpieral;/a z plynow do plukania od lenora wole softlan niemiecki fioletowy lub niebieski.z tym ze niebieski ma wade-biale ciuchy po upraniu maja lekki niebieskawy odcien.ale pranie mieciutkie i pachnie mocniej jak po lenorze.chociaz uzywalam lenora duo aroma rozowego i tez fajny;p

Gość gOsCiowkaaaaaaaa666
ja od poczatku piore ciuszki dziecka w proszku"dla doroslych";) nigdy wysypki nie mial zadnej po nich

Ja w Sensitive. Odpiera normalnie u nas. Zbrylił to mi się Persil ostatnio, jeden z najlepszych proszków podobno ;/ A Lenor to tylko z tych perfumowanych. Fioletowy lub złoty. Jak dla mnie rewelacja.

Gość gość
Od poczatku ubranka dziecka piorę w tym proszku co nasze rzeczy .Najczęściej kupuje proszek "E" . Płynu do płukania (tez "E") dodaje tylko do ręczników i pościeli .

Gość gość
w proszku Jelp a swoje w Vizirze

Gość gość
Ja wszystko łącznie z Ubrankami dziecka piore w bryzie. Jest ok ale są lepsze proszki z tym że ja na większość mam niestety uczulenie.

Gość gość
Chciałam prać w Dzidziusiu, kupiłam 1 opakowanie, ale mąż kupił 2 Loveli. :( Więc miałam 3. Synek ma 7 miesięcy, a ja jeszcze ich nie zużyłam, jeszcze zostało trochę.Ubranka synka często prałam z moimi. Jak skończy się ten jego proszek to będę prała w zwykłym jakimś. Natomiast uzależniłam się od koncentratu do płukania Dzidziuś (zielony) ;) Tak się się podoba delikatny zapach, że będę go nadal kupowała.

Gość lestatka
Jak synek był mały to prałam w startym na tarce mydle :P Teraz ma już 13 lat i zarówno jego, męża, jak i moje ubrania piorę w jednym proszku. Teraz mam Surf. Rewelacyjny jest bo nieźle dopiera, jest wydajny i pranie niesamowicie ładnie pachnie.

Gość gość
lestatka dziś Ile ci płacą za ten żałosny spam tego góowna?? :o