Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak nigdy pragnę okresu

Jak wspomóc miesiączkę

Polecane posty

Witajcie :) Dziś mam taki oto problem/zagadkę/prośbę.. Nie wiem jak to określić. Za 16 dni mam swój ślub. Chciałabym być wtedy chociaż te kilka dni po okresie. Mój okres trwa zwykle 4dni + ok. 3 dni na takie plamienia (nie są one dokuczliwe dla mnie, bo to średnio pół łyżeczki zabrudzonego śluzu na cały dzień). Ostatni raz okres miałam 27 lipca. Mój cykl trwa średnio 29-30 dni. Ok powiecie "no to o co chodzi? Przecież dostaniesz okres 25-26 sierpnia to 3 razy ci się do ślubu skończy". No taaak.. ale powoli zaczynam się stresować tym wielkim dniem, oraz tym, że ciągle myślę o tym okresie, że w sumie to już mógłby się pojawić i takie tam pierdoły. Jak zniwelować ewentualne skutki stresu na pojawienie się miesiączki w późniejszym terminie. Gorące kąpiele i co jeszcze? :) Pozdrawiam

up

Gość gość
nie trzeba było deklarować, że dziecko dopiero poślubie teraz kombinuj żeby terminy się zgadzały:D

etam.. Akurat dziecko mogłabym mieć nawet przed ślubem, ale aktualnie nie możemy sobie na to pozwolić. Nie jestem cnotliwa, nie potępiam ludzi którzy biorą ślub w ciąży lub po ciąży, ani też takich, którzy seks uprawiają dopiero po ślubie ;)