Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość3567

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość3567

Która z was taki stosuje? Jak długo? Czy wpadłyście w taki sposob?

Gość gość
Antykoncepcja żadna.Dobra metoda do zapłodnienia w czasie bzykania.Więcej dowiesz się na stronie www.archeologia/stosunek przerywany.com.pl

Gość niewiemsama
Strona niedostepna...

Gość gość3567
Ja tez nie moge wejsc. Ktoś ma jakies doświadczenie z tą metodą?

Gość gość
no bo nie ma takiej strony i nie może być, bo ma nieprawidłowy format. ktoś chciał być błyskotliwy i w ten sposób zakomunikować, że to archaiczny sposób na zapobieganie zapłodnieniu. co do tematu to ja stosuję od ponad roku i w ciąży nie jestem.

Gość gość3567
Również w dni płodne? Ja miałam stosunek 9dc przy cyklach 27-30 i teraz strasznie sie boje, ze moglismy wpasc :(

Gość gość
Dziewczyny wy się bzykacie bez zabezpieczenia.Zobacz jak robią w Szwecjintykoncepcja jest darmowa do 21 lat , od 13 lat młodzież dostaje prezerwatywy w jakiej chce ilości, od 15 lat tabletki antykoncepcyjne a od 18 implanty , spirale i plastry. Edukacja zaczyna sie w szkole to całkiem naturalne tutaj ale z rodzicami tez dzieci rozmawiają swobodnie na temat zabezpieczeń. Zanim podadzą jakaś antykoncepcyjne robione są badania a zakladaniem zajmuje sie położna .

Gość gosc3567
Stosuje jeszcze ktos ta metode?

Gość gość
Stosują powszechnie w kraju" slepego słonca"Nawet w krajach Afrykanskich wyszła z mody

Gość gość3567
Czytalam, ze to najbardziej popularna metoda w Polsce...

Gość gość
Stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcyjną. Nie wiem, jak głupim trzeba być, żeby się nie zabezpieczać nie chcąc dziecka, przy obecnej dostępności tylu srodków antykoncepcyjnych.

Gość gość3567
Wiem... Dałam sie namówić i teraz normalnie mam nerwice... :( Musze czekac jeszcze 4 dni na wykonanie testu, a po prostu juz wariuje....

Gość gość
W jakiej szkole uczą takiej antykoncepcji

Gość gość3567
Np w mojej... Pani od biologii mówiła, że w tym płynie są plemniki, ale tylko takie, ktore są uszkodzone albo martwe...

Gość gość
Czy ta pani powiedziała z własnej praktyki

A poza tym skąd wiesz, że Twój chłopak nie kropelkuje? Wybrałaś najgorsze wyjście z możliwych, na dodatek będąc tak młodą.

Gość gość3567
Wiem :( Czy w 9dc przy cyklach 27-30 ryzyko przy takim stosunku jest duze?

Gość gość3567
Bardzo się boje... A do poniedzialku jeszcze tak duzo czasu :(

Gość gość
HahA.... Bardzo wiele jest osób krytykujących stosunek przerywany jako zawodną metodę antykoncepcji....Wiele jest też osób jakie wpadło mimo stosowania innej antykoncepcji. Gdybym miała ocenić co bardziej mnie zawiodło stawiałabym na prezerwatywę. Jaka pogarsza odczucia płynące z seksu jak i dostarcza adrenaliny czy pęknie...W preejakulacie owszem mogą być plemniki ale są wolniejsze. Nie mam znajomych jakie zaszły w ciąże w czasie stosunku przerywanego, natomiast dzięki pękniętej prezerwatywie mam wiele. Nie ufam tej metodzie (partnerowi) jedynie gdy następnego dnia dojdzie do mnie, że w trakcie byliśmy nawaleni jak bombowce ;D

Gość gość
Krytykuje, bo to nie jest żadna metoda antykoncepcji. A przy stosowaniu antykoncepcji wpadają najczęściej te osoby, które stosują ją nieprawidłowo. Prezerwatywy pękają głównie wtedy, gdy są źle założone. Pigułki "zawodzą" jeśli ktoś zapomina, nie bierze regularnie albo bierze jednocześnie środki, które osłabiają ich działanie.

Gość gosc3567
Znacie osoby ktore stosuja ta metode i nie wpadly?

Gość gość
Uprawiamy z chlopakiem stosunek przerwyany od 4 meisiecy rowniez w dni plodne i do zaplodnienia nie doszlo. chłopak wlal sie juz pare razy we mnie i nadal nic. pamietam ze strasznie sie stesowalam po tym, wmawialam sobie objawy ciazy, przez stres opoznil mi sie okres i juz obiecalam sobie ze nigdy wiecej bez gumki. ;p moze w ciaze tak szybko nie zajde ale wole oszczedzic sobie tego stresu ;p

Gość gość3567
Czyli caly czas stosujecie stosunek przerywany?

Gość gość
będą znane za 100lat .Na cmentarzu nie będzie ich nagrobków.

Gość gość
22.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Uprawiamy z chlopakiem stosunek przerwyany od 4 meisiecy rowniez w dni plodne i do zaplodnienia nie doszlo. chłopak wlal sie juz pare razy we mnie i nadal nic. pamietam ze strasznie sie stesowalam po tym, wmawialam sobie objawy ciazy, przez stres opoznil mi sie okres i juz obiecalam sobie ze nigdy wiecej bez gumki. ;p moze w ciaze tak szybko nie zajde ale wole oszczedzic sobie tego stresu ;p ======================== Powiedz mi skąd się bierze taka głupota????

Gość gość
Czy na tym forum wystepują przedszkolaki z takimi opisami!!!!!!!!!!

Gość gość
To chyba najgorszy rodzaj stosunku. W ogóle nie sprawia przyjemności. Nie lepiej się zabezpieczyć? Ja używam femcapu - kapturka. Jest niewyczuwalny, nie ma skutków ubocznych. Wolę być zabezpieczona.

Gość gość3567
Nie wytrzymalam i poelciala do apteki po test "PInk" strumieniowy... Mineęło 15 dni od stosunku, a aod rana wypilam tylko jedna kawe o 9 i nic po za tym... mam nadzieje, ze bedzie wiarygodny :(

Gość gość
my stosujemy od 5 lat i wpadki nie było