Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapapapap

Dziewczyny tylko do około 23 roku życia mają w sobie urok

Polecane posty

Gość papapapapap

Potem są ładne ale już bez tego czegoś ! Zastanawiam się z czego to wynika,czy jest to spowodowane wzorcami kulturowych czy jest to efekt biologii w której młodszy oznacza zdrowszy innymi słowy z lepszymi genami.Jak myślicie ?

Gość papapapapap
*kulturowymi

Gość Mongoł z tv
ja bym napisał, że do 18 są młode, a później już tylko starzeją się.

Gość gość
Ale z was gówniarze... Co wy k...a wiecie o życiu....

Gość gość
jesteś Kobietą czy Mężczyzną ? chociaż to bez znaczenia ;) i w wieku 20+ ? ;) jedno jest pewne - minie ( wiek) a poza tym ja w wieku 23 byłam mało "urocza" przyszło z czasem nie wiem jak i dlaczego 😘...;)

Gość biologicznie
Młoda laska powinna podobać się bardziej niż starsza, bo im młodsza, tym więcej dzieci zdąży urodzić, tym większa szansa, że któreś z nich przeżyje i przekaże dalej Twoje geny :D Ale niektórzy (niektóre) wyglądają młodo pomimo 23+ i to też kwestia genów, bo przecież nie zaglądasz im w dowód, tylko na oko oceniasz ten wiek...

Gość gość
Przecież geny się nie starzeją, więc jak młody może oznaczać "z lepszymi genami"? O.o

Gość papapapapap
Chodziło o instynktowne postrzeganie ,a nie laboratoryjną analizę materiału genetycznego :D

Gość gość
Instynktownie na postawie samej młodości to możesz postrzegać, że jest bardziej płodna od starszych koleżanek i jest większa szansa, że przekażesz geny. A nie, to czy ma lepsze geny. Wychudzona, z krzywymi plecami, bez bioder i cycków, zaniedbana 23 latka będzie w tym rankingu wypadać gorzej niż zadbana, z kobiecymi kształtami, szczupła ale bez przesady 27 czy 30 latka. Teoretycznie ta druga ma lepsze geny i gdybyś kierował się samym instynktem to ta pierwszą kompletnie być zignorował, bez względu na jej wiek.

Gość gość
faceci nigdy bo jak Maja do lat 25 sa glupiutcy az zal patrzec i sluchac jak Maja kole 30 to sami nie wiedza czego chca nieudacznicy i nieodpowiedzialni kole 40 to podstarzale oldboye z ktorych mozna tylko lacha drzec kole 50 totalny ubaw jak stary cap sie napina przed malolatami kole 60 smierdzacy cap ktoremu nic z rozrywki nie pozostalo procz gazow w spodniach

Gość gość
Z tego co zrozumiałam, on pisał o dziewczynach które "mają w sobie urok", tylko te młodsze mają go więcej. Więc ta uwaga o krzywych plecach itd. trochę nie na temat.

Gość gigli bigli
ten ich urok to świeże mięsko ale dziewczyny to istoty niskie, mają parę lat atrakcyjności a potem są już bezużyteczne

Gość papapapapap
Jasne ale mnie nie chodzi o część świadomą tylko o pewne niekontrolowane odruchy,które nie zawsze są racjonalne.

Gość gość
Papapapap jest tak jak piszesz. Młodsze dziewczyny mają w sobie ,,to coś" czyli po prostu większą rezerwę jajnikową, odpowiednie stężenie hormonów płciowych itd. Są po prostu w optymalnym wieku do rodzenia dzieci, a więc chodzi dokładnie o czynnik biologiczny. Młodsza urodzi więcej, młodsza urodzi zdrowsze, młodsza ma więcej czasu i siły na to by odpowiednio zająć się młodymi - takie informacje są zakodowane w męskiej podświadomości. A oznaki młodości też łatwo mózg męski wychwyci: zdrowa cera, gęste lśniące włosy, słynny błysk w oku, krągłości tam gdzie trzeba, gładka jędrna skóra, wysoki głos itp. itd.

Gość papapapapap
Czyli innymi słowy cała magia i mistyka młodych dziewczyn to tylko iluzja.

Gość gość
Oczywiście, że tak. Jak całe nasze życie zresztą. Jesteśmy tylko biologicznymi maszynami, zaprogramowanymi przez naturę.

Gość gość
a te głupie koorwy po 30ce dziwią się że faceci nie zwracają na nie uwagi i dla pocieszenia nazywają się "spełnionymi singielkami" :D 🖐️

Gość gość
Ja mam kilka lat więcej ale na szczęscie mój partner nadal widzi we mnie to coś. Może dlatego że dałam mu dziecko? ;-) Przynajmniej ma 100% pewności że jestem płodna :-D