Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Położna Angelika

PRAWA KOBIETCIĘŻARNYCH I RODZĄCYCH

Polecane posty

Gość Położna Angelika

Drogie Mamy! Pozwoliłam zamieścić sobie post na forum, ponieważ chciałabym przeprowadzić badania do mojej pracy magisterskiej. Jestem studentką położnictwa Uniwersytetu Medycznego w Lublinie. Chcę zbadać autonomię kobiet w czasie ciąży i porodu. Między innymi jak przestrzegano Wasze prawa jako Kobiet ciężarnych i rodzących, jak duża była Wasza autonomia podczas całej ciąży i porodu. Zachęcam do wypełnienia ankiety, która jest interesująca i pokaże nam ile jest jeszcze do zrobienia...Grupą badawczą są wszystkie kobiety których ostatni poród odbył się w latach 2011-2013. Po skończeniu ankiety chętnie opublikuję wyniki na forum. Gorąco zachęcam im więcej wypełnionych ankiet tym wyniki będą bardziej miarodajne i rzeczywiste Dziękuję za każdą wypełnioną ankietę.. !!!! Proszę kliknąć w link, który przekieruje Panie do strony właściwej ankiety...

Gość Położna Angelika
http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html proszę o wypełnienie ankiety wszystkie mamy, które urodziły dziecko w latach 2011-2013 badam autonomię kobiet ciężarnych i rodzących... Proszę o pomoc w badaniach i dziękuję za każdą ankietę!:):)

Gość gość
ankieta miała dotyczyć ciężarnych i rodzących. Jak widać po ankiecie cesarkowe mamy się do nich nie zaliczają (?) bo nie da się wypełnić ankiety :D dziwne, że ok 30% porodów w polsce to cc a jednocześnie wiecznie ankiety skupiają się tylko na porodach sn :D

Gość Położna Angelika
dziękuję za wypełnianie ankiety! zachęcam nadal..potrzebuję jeszcze więcej!:)

Gość Położna Angelika
Jak najbardziej ankieta dotyczy również kobiet po cc!!!oczywiście że ankietę również mogą wypełnić kobiety, które przebyły cc bo przecież Pani też była w ciąży przez 9 miesięcy mając swoje prawa, też Pani rodziła tylko że przez cc...proszę jedynie nie zaznaczać odpowiedzi, które odnoszą się do kobiet po porodzie siłami natury..między innymi ta ankieta też ukaże ostatecznie jak były przestrzegane prawa kobiet po cc Nie we wszystkich przypadkach cc jest pewne od razu, można przygotować plan poród, poród może się zacząć, trwać I i II okres a potem nagle wyniknie cc...proszę dokładnie się wczytać w ankietę i na pewno Pani dostrzeże pytania dla siebie. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
jeżeli są wątpliwości do jakiegoś pytania zachęcam do rozmowy, chętnie wytłumaczę:)

Gość Położna Angelika
Położna Angelika http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html proszę o wypełnienie ankiety wszystkie mamy, które urodziły dziecko w latach 2011-2013 badam autonomię kobiet ciężarnych i rodzących... Proszę o pomoc w badaniach i dziękuję za każdą ankietę..

Gość Położna Angelika
dziękuję za wypełnianie:) i zachęcam nadal:)

Gość Smutna Angelika24
proszę o wypełnienie ankiety:)