Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podniecony do granic

Podnieca mnie to do szaleństwa

Polecane posty

Do szaleństwa podnieca mnie słowo c*pka... Piękna c*pka, c*pusia, c*peńka, c*posia, c*posiusia, c*poniusia... Okropna c**a! Aaa... Już mam wytrysk! Niech żyje C*PKA, CIUPUSIA, C*PEŃKA!!!

Gość gość
a c*pulec,pisduśnik, pipulec i pipencja albo c*pencja?:-D

Wszystko co zaczyna się na "CI" i ma związek z wypełnioną po brzegi soczkami dziurką *.* Pipa na mnie nie działa.

bardzo śmieszne, ha...ha... uwielbiam powtarzać ten wyraz jak mantrę... podpisywać np. swoje cukierki "c*pka... moja c*pusia", a potem je lizać, lizać i zjadać... już mi stoi! c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka c*pka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość turbineczka
bo w słowie c*pka poezja cała świata tego się mieści :) piękny poetycki c*pkowy topik :)

turbineczka: Nareszcie ktoś mnie rozumie! A po twoim nicku wnioskuję, że ty też masz c*peczkę... I sądzę, że napewno piękną!

Nie wiem co zamiłowanie wyrazem C*PKA (c*pusia, c*peńka, c*peniusia...) ma do zacofania, ale nie potrzebuję linków. Zachwycam się samym wyrazem, a nie zdjęciami. Zresztą mogę wpisać w Google "c*pka" i już mam całą stronę pięknych fotek.

Niech żyje C*PKA, C*PKA i swoboda! Niech żyje wolność i C*PECZKA młoda!!!

za mało c*pek, za mało... c*pka, c*peniusia, c*pusia, c*peńka, c**a, c*po, c*pe, c**a, c**ą, c**ę, c*pi... cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hocham wszystkie c**y, kocham, kocham...