Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orterkrak

Perfumy Jacques Battini

Polecane posty

Gość Orterkrak

Mam pytanie w szczególności do kobiet, czy znacie może perfumy tej marki? Moja dziewczyna napomknęła kiedyś coś o tych perfumach..ale zapamiętałem tylko markę. Nie mam pojęcia o jakie dokładnie jej chodziło, bo aż tak dobrze się nie wsłuchiwałem :P Teraz zbliżają się jej urodziny i chciałbym jej zrobić prezent. Najłatwiej byłoby zapytać..ale chcę żeby to była niespodzianka. Byłem na ich stronie i moją kilka propozycji o wyboru a ja kompletnie nie wiem które mogły by się jej podobać. Może ktoś z Was zna te zapachy i może polecić który jest dobry?

Gość gość
Patrzyłam na ich stronie i chyba nie będzie to łatwe zadanie bo mają trochę zapachów do wyboru. A nie pamiętasz jakiś szczegółów? Nie mówiła może jak wyglądają albo czym pachną? Jeszcze masz opcję kupić w ciemno hehe :P

Gość Orterkrak
Właśnie w ciemno wolałbym nie. Wiem, też że butelka była ozdobiona kamykiem jakimś. Ale dla samej butelki to nie chciałbym raczej kupować.

Gość pilatesowa
Z jacques wiem że mają linię ze swarovskim więc pewnie o tym mówisz. Ale nawet z tej linii tez jest kilka zapachów do wyboru. Wejdź na stronkę i popatrz w skład perfum. Może wtedy jak poczytasz to Ci się rzuci coś. Może skojarzysz jakiś jej ulubiony kwiat. No bo nie widzę innego rozwiązania.

Gość gość
popytaj jakie zapachy lubi kwiatowe,słodkie,czy orzeżwiające ...kombinuj przecież nie musisz jej mówić o tym tylko spróbuj tak nawiązać rozmowę,żeby cię naprowadziła sama na coś i żeby się nie zorientowała:) poradzisz sobie:)

Gość Orterkrak
Przeglądałem te wszystkie z tym kamyczkiem i tak myślę, że chyba zamówię Diamond Spark. Właściwie no muszę się już na jakieś zdecydować. Mam tylko nadzieję, że jej podpasują

Gość gość
ehh............też bym chciała żeby facet zamawiał dla mnie parfumy i się tak w to angażował......... jak twoja dziewczyna tego nie doceni to jestem wolna jak coś hahahha

Gość gość
jak Ty to ja też:);)

Gość fidelllo
czy ktoś używał perfum tej marki, ale męskich ?

Gość nonamato
Z ich męskich znam tylko Black z linii ze swarovskim o której już ktoś tu wcześniej pisał. Mi bardzo podpasował, więc to już moja nie pierwsza butelka. Jak chcesz więcej i ich męskich zapachach to na stronie jacquesbattini.eu znajdziesz więcej info.

Gość gośćinnie
www.jacquesbattini.pl tylko dreams night

Gość ewa

recenzje perfum jacques battini z tego co widzę są tylko na blogu www.perfumellablog.pl 

ale trzeba z wyszukiwarki na blogu skorzystać żeby je znaleźć,wpisując jacques battini i przejrzeć kilka podstron