Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z portalu

Staly zwiazek z facetem z portalu randkowego

Polecane posty

Gość Facet z portalu

Hej wszystkim , mam faceta ktorego poznalam na portalu badoo, on wie ze ja teego nie traktowalam jako portalu randkowego tylko po prostu chcialam poznac ludzi bo niedawno przyjechalam do londynu...Zaczelismy sie spotykac i zamieszkalismy razem. Wiem ze mnie kocha i caly czas nie moze wyjsc z zachwytu nad moja osobowoscia i w ogole... Od razu byl ze mna szczery bo chcial zebym o nim wszystko wiedziala i tez wszystko mi powiedzial ze spotykal sie z laskami z takich portali nawet na sex, ze po rozstaniu ze swoja poprzednia dziewczyna imprezowal duzo i odreagowywal, ale teraz ma 30 lat i juz mu sie nie chce bawic w takei rzeczy.Wiem ze nadal nie pokasowal kont na roznych portalach i przychodza mu powiadomienia na maila, kiedys zwrocilam mu uwage na takie powiadomienie i powiedzial mi ze on anwet tego nie czyta i wyrzuca do kosza, jednak ostatnio zobaczylam ze byl na profilu laski ktora napisala mu widomosc "jak chcesz mnie blizej poznac to jestem tu i czekam na wiadomosc" nie odpisal jej a byla w jego typie. Nie wytrzymalam tego uznalam ze ok musze wiedziec na czym stoje i posanowilam ze go sprawdze...zalozylam falszywe konto i napisalam mu wiadomosc i tez nie odpisal....i teraz sie glowie ..po co trzyma te konta a sie z nich nie wypisze skoro nie odpisuje na wiadomosci?? Co byscie zrobili?

Gość gość
Skoro nie odpisuje na te wiadomośći to chyba dobrze ;/ Gorzj by było gdyby opdisał twojej fałszywce, korespondował z nią i utrzymywał,z ę jest wolny. Szukasz dziury w całym.