Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasssa56

ból piersi w ciazy

Polecane posty

Gość nasssa56

Czy piersi w czasie ciąży mogą juz bolec 5 dni po zaplodnieniu?

Gość gość
podobno tak. sama czekam z niecierpliwościa co siewydarzy

Mnie bolały od początku ciąży, ale kiedy dokładnie zaczęły- nie pamiętam.

Gość gość
a czy krzyz moze bolec od poczatku ciazy?

Mnie plecy zaczęły boleć dopiero niedawno (i nie bolą codziennie), a jestem w 25 t.c.

Gość gość
5 dni po zapłodnieniu to nic nie boli, bo nawet jeszcze pewnie do zagnieżdżenia nie doszło

Gość nasssa56
a kiedy pojawily się wam widoczne naczynia krwionosne na piersiach?

Gość gość
chyba dopiero poźniej sie pojawiaja a nie od razu

Gość gość
haha też nad tym myślę od kilku dni. Zaliczyliśmy z mężem konkretną wtopę dokładnie w czasie mojej owulacji i WSZYSTKO poszło do środka! Mam więc bardzo duże ryzyko (celowo nie nazywam tego szansą) na poczęcie i tu mam zagwozdkę, zwykle po owulacji ok 10 dni przed okresem bolały mnie piersi i były obrzęknięte. Teraz mam tak samo, czyli objawy ciąży byłyby po 3, 4 dniach od zapłodnienia? Czy może nie zaszłam. Proszę WAS o opinie. Po 4 dniach od stosunku obrzęk piersi i ich bolesność- co jest bardziej możliwe ciąża czy zbliżająca się miesiączka? Jestem na 98 % pewna że zaszłam w tę ciążę bo z córką też zaszłam od razu przy pierwszej możliwości zajścia- zresztą w podobnych okolicznościach jak powyżej. Tragedii niby nie będzie, mąż chce drugiego dziecka, ja nieco mniej. Mamy córkę, która będzie niedługo gotowa aby pójść do przedszkola a ja mogłabym wreszcie rozwinąć się jakoś- miałam teraz fajne plany zawodowe i odejdą one w niepamięć niestety :-/

Gość gość
poczekaj cierpliwie do @ i zrób test. mysle ze wszystko sie moze zdarzyc :)

Gość Położna Angelika
Zrób za jakiś tydzień test ciążowy...choć uważam że to ból piersi wywołany zbliżającą się miesiączką, na ciążowy ból piersi raczej za szybko. Wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciążę podczas owulacji, nie z każdej owulacji jest dziecko.

Gość Położna Angelika
Drogie mamy jeżeli macie ochotę wypełnić ankietę odnośnie autonomii kobiet ciężarnych i rodzących a urodziłyście dzidziusia w latach 2011-2013 proszę kliknąć w poniższy link. Chcę zbadać czy kobiety są świadome swoich praw i jak przestrzegane są te prawa w stosunku do kobiet ciężarnych i rodzących! Gorąco zachęcam!! :) http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html

Gość nasssa56
Ja 9dc mialam stosunek i dokladnie tydzien pozniej moje piersi staly sie wrazliwe i teraz z kazdym dniem coraz bardziej bola. W poniedzialek mam dostac okres, zastanawiam sie czy bol piersi to objaw ciazy czy zbizajacego sie okresu...

Gość gość
ciąża to raczej nie jest. Co prawda pierwszym objawem ciaży jest bol piersi a raczej sutków i podwyzszona temperatura. chociaz ja sama maialam takie obajwy tydzien przed miesiaczka wiec obajwy ciazy a miesiaczki moim zdaniem sa takie same.

Gość naissa56
Dodam, ze od poniedzialku mam widoczne zylki na piersiach... Mój chlopak mowi, ze zawsze byly, ale ja sobie nie przypominam :(

Gość MAMMA MIA zielona marcheffka
to ja od wtopy. Mam nadzieję że to nie ciąża bo absolutnie nie chcę teraz... poza tym nie najlepiej mi się układa z mężem, ale krew nie woda a po wszystkim dałam mu się przekonać żeby nie szukać pomocy w formie escapelle. Ja w ogóle w czasie owulacji chyba tracę głowę, serio! Mam mega ochotę na męża (a raczej na seks) choćby nawet śmierdział padliną i mnie wyzwał to i tak bym go wykorzystała. I mam wtedy wielką ochotę na finał w środku ale zawsze każę mu zakładać gumkę bo pigułki dla mnie to wielki s**t. Chyba jestem na coś chora........

Gość Położna Angelika
Jak najbardziej jesteś normalną kobietą z potrzebami:) a każdy wie że podczas owulacji ochota na seks jest największa i my jesteśmy postrzegane przez mężczyzn jako piękniejsze:) Instynkt przetrwania:)

Gość nasssa56
Czy musze sie bać, że jestem w ciąży? :(

kiedy możesz się spodziewać miesiączki? Ja gdzieś pod koniec miesiąca. Jeszcze tyle dni w straaaaachuuuuu.............:-(((((((((((

Gość polana59
W poniedziałek, ale nie wytrzymalam i polecialam do apteki po test...Czekam na chlopaka az przyjedzie i robimy..... Minęło 15 dni od stosunku, mam nadzieje, ze wynik wyjdzie wiarogodnie ujemny :(

NIE RÓB, przecież NAWET JAK BĘDZIE negatywny to i tak będziesz musiała go powtarzać później w terminie miesiączki. A jak już musisz przed terminem to chociaż zrób rano z porannego moczu, jeśli byś zaszłą to może ten hormon jest w zbyt małej ilości żeby dał pozytywny wynik testu. ŻYCZĘ CI ŻEBYŚ NIE BYŁA, PROSZĘ ŻYCZ MI TEGO SAMEGO I TRZYMAJMY ZA SIEBIE KCIUKI..................................JA NIE CHCEEEEEEEEE!!!!!!!

Gość nasssa56
Wynik negatywny..... Trochę mnie to uspokoiło... W poniedizałek ide do gina i zobaczymy co powie. Będzie dobrze i u mnie i u Ciebie! Kiedy masz zamiar zrobic test?

Gość gość
Coś Ci napiszę... ja kiedyś poszłam do ginekologa z tydzień po terminie spóźnionej miesiączki i dowiedziałam się tylko że jest za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić. USG pokazało wg niego tylko że może jest a może nie, naprawdę lepiej nie spiesz się tak bo na wizytę umówioną za wcześnie można tylko pieniądze stracić, tak samo testy przed terminem okresu

Gość nasssa56
To znaczy i tak musze isc, bo podejrzewam jakas infekcje... Od 11dc mam prawie codziennie zółtawy śluz, a od tygodnia przezroczysty rzadki śluz z takimi białymi grudkami w srodku...

Gość gość
Mnie nie bolały prawie nic, aż w szoku byłam. Teraz 7 mc dalej cisza ;) za to plecy bolą czesto

bolą cały czas, ciekawe CDN.......??????

ja jestem jednak w ciąży, czekam na gratulacje:) zaszłam jakbym była do tego stworzona. Za pierwszym razem tak samo, zaszłam przy pierwszej fizycznej możliwości.