Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra chce nazwac swoje blizniaki adam i ewa

Polecane posty

Gość gość

bedzie miec parke, to pewne. dziewczynka ewa, po naszej babci, a co do chlopca dlugo sie zastanawiala jakie imie bedzi epasowac do ewy, i padlo na adama... dla mnie to chore, ale sobie to ubzdurala i koniec kropka. myslicie ze przesadzam czy rzeczywiscie to przesada?

Gość pixidixiikot
imiona bardzo ładne, choć w duecie brzmią dziwnie, troszkę jak Jaś i Małgosia:) choć z drugiej strony lepiej niż Brajan i Dżesika.

Gość kkkkkk66
Ja ma blizniaki Jacek i Agata.A co?Moze lepiej Amelia I Dorian?Albo Sara i Kacper?

kkkk66 ogarnij się :O Nie rozumiesz pustaku, że adam i ewa byli małżeństwem? Dociera coś do ciebie? Gówno nas obchodzi jak się nazywają twoje bękarty.

Gość gość
zawsze to lepsze niż Romana i Roman..

Gość gość
tez znam blizniaki o imionach Jacek i Agata, teraz juz dorosli, ale imiona bardzo mi sie podobaja. A jak siostra chce nazwac dzieci Adam i Ewa, no coz to jej decyzja i mysle, ze powinnas ja uszanowac.

Gość gość
A moze Stas i Nel? :)

Gość gość
bardzo ladne imiona,

Gość gość
to jeszcze ujdzie, moja siostra dala swoim michalina i michal, a kolezanka antos i antosia bleee

Gość gość
To lepsze niż Romeo i Julia (mam w rodzinie bliźniaki o takich imionach).

Nie jest źle :), imiona ładne. Jej wybór, i tak nazwie, jak będzie chciała :)

Gość lubie luksus
bardzo ladne imiona. Sama mam na imie Ewa :)

Gość gość
ja znam blizniakow - Jas i Malgosia, i co gorsze Scarlett i Oscar ;)

Gość gość
Ja mam synka Adasia... jeśli kiedyś uda mi się znów zajśc w ciążę (a łatwe u nas to nie było), a będzie dziewczynka to być może będzie właśnie Ewa (albo Marta). I żeby nie było... nie ma to nic wspólnego z wiarą, religią.. Ja swojego Adasia nie chrzczę....a imieniny będzie obchodził 6 kwietnia, a nie w grudniu. Po prostu Ewa i Adam to ładne imiona ;) jeśli chodzi o rodzeństwa to koleżanka ma Jasia i Małgosię, a koleżanka Karolina ma brata Karola. No i ludzie też nadają dzieciom słynne Jacek i Agatka.. a tak w ogóle, to ja znam bardzo dużo rodzeństw, których imiona w parach może nie są jakoś znane z bajek itp, ale często ze sobą są zestawiane: Katarzyna i Agnieszka, Marcin i Maciej, Wiktoria i Weronika, Piotr i Paweł.

Gość ewa mama
ja mam brata Adama:D

Gość gość
jak bede miala blizniaki plci meskiej to nazwe je Lech i Jarosław, pisze calkiem powaznie :)

Gość gość
No I o co lament. Ja mam na imie ewa, syna nazwalismy adam. Mam tez w rodzinie meza ciocie ewe z synem adamem oraz kolezanke ewe z syneczkiem adasiem. I u nikogo nie ma podtekstow.

Gość gość
Super ja jeszcze proponuję JAŚ I MAŁGOSIA albo STAŚ I NEL. Co Ty tematycznie dzieci nazywasz? Jak masz córkę Alinę to siostra tylko Balladyna czy jak? A jakbyś miała dwóch chłopców to jakbyś dała? Flip i Flap? Dla mnie to jest dziwne bo każde dziecko jest inne ale to Twoja sprawa :D